Kerstcollectie Søstrene Grene '16

Toen ik een mail kreeg van het persbureau van Sostrene Grene was ik zo enthousiast. Wat een prachtige kerstcollectie hebben de zusjes Anna en Clara gepresenteerd voor het aankomend seizoen! En ik mag deze met jullie delen, vergeet niet te knipperen.

Sostrene Grene, een Scandinavische woonwinkel naar mijn hart. Verliefd ben ik iedere keer weer op de lage prijzen, de geweldige hebbedingetjes en hippe woonitems. Naast Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Groningen en Zwolle zit er nu ook een vestiging dicht bij mij in de buurt, Nijmegen! De nieuwe kerstcollectie van Sostrene Grene is om te smullen zo mooi. Die spulletjes, materialen, kleurkeuzes en sfeerbeelden maken dat ik al helemaal zin krijg in de kerstperiode! Ik weet het, sommige mensen hebben er niet zoveel mee maar ik vind December altijd zo'n gezellige maand. Liefde en gezelligheid, daar draait het voor mij om. Samen zijn met familie en vrienden, samen eten koken, spelletjesavonden en cadeautjes onder de kerstboom, fijn! Voordat het zover is wil ik deze prachtige beelden eerst met jullie delen. Voor de inspiratie, omdat ze zo mooi zijn en bovendien, fijne prijsjes waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen!

Hoe prachtig zijn deze beelden, ik vind ze waanzinnig mooi. Een leuk weetje; de foto's van de nieuwe collectie van Anna en Clara zijn geschoten in een oud kasteel in Kopenhagen. Ik ben vooral heel erg fan van het zwarte marmeren bijzettafeltje en het gouden bestek.

Vanaf week 45 liggen de kerstspulletjes van Sostrene Grene in de winkels! Ik heb al een plekje in mijn agenda gereserveerd om even een kijkje te gaan nemen. Weet jij al hoe je je kerstboom gaat optuigen? Of hoe je je woonkamer gaat inrichten tijdens de feestdagen? Hier nog geen concrete plannen want dan wonen wij pas net een maandje in ons nieuwe huis. Maar ik heb wel onwijs zin om de feestdagen door te brengen met familie en vrienden in ons nieuwe huis.
Over verhuizen gesproken, ik ga jullie op de hoogte houden want over een paar dagen ontvangen wij de sleutel al. Mijn volgende blogpost zal dan ook vol staan met foto's van ons nieuwe huis. Stay tuned!

Liefs,
Style and Sugar x

Bron: Sostrene Grene


Reacties

Tanja 7 years ago

Wat een prachtige spulletjes allemaal! Gelukkig zit er hier 1 niet al te ver vandaan. Dat wordt shoppen :)

Tanja 7 years ago

Wat een prachtige spulletjes allemaal! Gelukkig zit er hier 1 niet al te ver vandaan. Dat wordt shoppen :)

Tanja 7 years ago

Wat een prachtige spulletjes allemaal! Gelukkig zit er hier 1 niet al te ver vandaan. Dat wordt shoppen :)

Danielle 7 years ago

Super leuk lieve Greet! Heel veel succes met jullie nieuwe huis en je blog 🍀

Liefs, Danielle

Manon 7 years ago

Heel leuk geschreven! Ga snel weer eens een kijkje nemen in de winkel. Ik kom er ook graag 😊

Esmée 7 years ago

Leuk artikel! Krijg nu al zin in kerst!

Laura Schra 7 years ago

Mooi stukje meis! En ik ga zeker een bezoekje brengen aan söstrene grene!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *