Neem contact op

Vul het formulier in en ik mail je terug.

Lees aub de Privacy Verklaring

10 + 9 =

Werkdagen

DINSDAG & VRIJDAG: 09:00 – 17:00

Maak een afspraak

KVK

59532904

Samenwerken

Met vele merken en webshops heb ik al super toffe samenwerkingen gerealiseerd. Naast het maken van productfoto’s en het schrijven van een blog, breng ik deze producten via mijn Instagram het meest onder de aandacht bij mijn lezers en volgers. Denk je dat je merk goed past bij Style and Sugar? Laten we sparren!

Inmiddels werk ik samen met mijn agency. Mocht je willen samenwerken, dan wil ik je verzoeken te mailen naar: agency@familyblend.nl

Heb je nog vragen? Of wil je iets overleggen? Je weet mij te vinden!
Liefs,
Greet

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem contact met me op!

01. Hoe ga je precies te werk

Na een aanvraag probeer ik binnen een paar werkdagen contact met je op te nemen. We bespreken dan welk advies je wilt en plannen een intake in. Dit kan zowel per telefoon als per videogesprek of op locatie.

02. Zit er ook standaard een 3D plattegrond bij?

Nee, dat niet. Het maken van een 3D impressie kost heel veel tijd maar dit is wel mogelijk om extra bij een advies te boeken.

03. Hoe lang duurt het voordat een advies is afgerond?

Afhankelijk van de grootte van een woning en hoe druk het is met de aanvragen, meestal tussen de 6-8 weken.

04. Wat is het verschil tussen een brainstormsessie en een advies?

Tijdens een brainstormsessie ontvang je live antwoord op al je vragen met als voordeel dat je daarna direct aan de slag kunt met veranderen. Het is laagdrempelig en snel. Tijdens een advies zoek ik alles zorgvuldig uit en verwerk ik dat tot een compleet plan. Daar zit veel meer tijd in en kun je niet vergelijken.

05. Kun je ook helpen met de indeling?

Indelingen komen heel vaak voor, sterker nog, zonder een indelingsplan te maken kan ik ook geen meubelen uitzoeken. Je ontvangt daarom een plan gebaseerd op een specifieke indeling.

06. Kun je ook een live shoppingsessie boeken?

Dit kan zeker! Tijdens een shopsessie ga ik met de klant mee en zoeken we tijdens zo’n ochtend of middag alle spullen uit voor de woning.