Style Your Home Masterclass

Breng rust in je huis, creëer samenhang en word weer trots op je huis. Of richt je kinderkamer opnieuw in. Start vandaag nog!

Masterclass

Ben jij toe aan geheel nieuw interieur? Wil jij ook dat Pinterest-waardige huis? Of zie je door de bomen het bos niet meer en heb je constant keuzestress? Weet je niet welke kleuren je wilt gebruiken of maak je vaak miskopen? Wil je tuininspiratie opdoen of iets anders met je tuin? Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en weet je niet waar te beginnen? Bijvoorbeeld met het doorgeven van een lichtplan aan de aannemer, het kiezen van de juiste vloer of twijfel je of de kosten voor de aanleg van een tuin realistisch zijn? Dan is mijn interieur cursus Style Your Home perfect voor je.

Wat ga je leren?

MODULE 1

Woon- en tuintrends

Met maar liefst 198. pagina’s over woon- en tuintrends, hoe je ze toepast en natuurlijk alles over de Scandinavische/Japandi woonstijl.

In deze module ga je het volgende leren:

het verschil tussen de Scandinavische en Japandi woonstijl

hoe je dit kunt toepassen

MODULE 2

Kleurgebruik

Welke kleuren en materialen passen bij deze woonstijl? Hoe vertaal je dit naar je eigen woning? Hoe werkt kleur en wat zijn daar de regels van? Waar breng je bijvoorbeeld behang aan en wat zijn de meest voorkomende wit tinten?

IN DEZE MODULE GA JE LEREN:

Kleurgebruik en het toepassen ervan

Verschillende wittinten en RAL kleuren

Aanbrengen van (kindvriendelijke) verf en behang

MODULE 3

Moodboard en Lichtplan

Jij gaat aan de slag met je eigen moodboard, lichtplan en leert alles over meubels en accessoires.

Met het aanschaffen van een woning komt er veel bij kijken, heb jij bijvoorbeeld al nagedacht over lichtpunten en waar komen de stopcontacten?

In deze module ga je het volgende leren:

Het maken van een moodboard

Je wensen op papier vertalen naar een plan

Maken van een lichtplan + stopcontacten

MODULE 4

Rust en eenheid

Hoe breng je rust en eenheid in je woning zonder dat het saai wordt? Met tips over indelen, diepte creëren, het kiezen van de juiste meubelen, vloerkleden en accessoires.

 

IN DEZE MODULE GA JE LEREN:

Het kiezen van meubelen en waar je allemaal rekening mee kunt houden (denk aan looproute, afmetingen, etc)

Zo kies je de juiste accessoires en hoe stijl je ze?

Met tips voor het indelen van de perfecte zithoek

MODULE 5

Inrichten kinderkamer, tuinindelingen, en de leukste DIY projecten

Heel veel shoptips (honderden!), leuke en interessante weetjes en 6 opdrachten die je op weg helpen jouw perfecte woning in te richten.

Hoe richt je een kinderkamer in? Wat kost het om een tuin aan te leggen en waar moet je rekening mee houden?

In deze module ga je het volgende leren:

Indelen kinderkamer Met heel veel shoptips en leuke kinderkamer adresjes

Het maken van een mini tuinplan

Inspiratie opdoen met de leukste DIY thuis projecten

Na deze cursus kun jij

Na deze cursus weet jij alles over kleurgebruik, hoe je een samenhang en bovendien rust en eenheid in je woonkamer creëert. Je maakt moodboards en een lichtplan en zoekt met gemak verf uit. Je kunt enthousiast en vol zelfvertrouwen verder met plannen maken voor je eigen woning! Je hebt genoeg inspiratie om je tuin aan te pakken.

Kleuren combinaties maken

Je kunt gemakkelijk kleurencombinaties maken en twijfelt minder over je keuzes

Samenhang creëren

Jij weet als geen ander hoe je eenheid in je eigen woning brengt

Rust in huis

Jij ontvangt alle tips om de rust in huis te brengen. Met deze tips kan je ook direct aan de slag

Minder miskopen

Je doet geen of minder miskopen omdat je goed weet wat je smaak is. Dat scheelt veel geld en stress

Niet meer onzeker

Van keuzes maken tot online shoppen, jij weet nu wat goed bij je past en wat niet. Je voelt je gelukkig in je eigen woning!

Kijkje in deze masterclass

Natuurlijk is het fijn dat je vooraf even kunt inzien hoe de cursus er uit ziet. Net zoals de Scandinavische woonstijl zijn de pagina’s rustig, overzichtelijk en duidelijk geschreven. Boordevol tips en zes leuke interieur opdrachten. Ik heb maar één missie en dat is jou helpen!

Exclusieve toegang

Als een van de eersten in Nederland heb ik een cursus ontwikkeld welke gericht is op één woonstijl, namelijk Scandinavisch wonen zodat je gericht kunt focussen op een woonstijl waar jij achter staat.

Start vandaag nog en maak je dromen waar op interieurgebied. Na het aanschaffen van het e-book krijg je ook exclusief toegang tot het Instagram account @styleyourhomemasterclass. Door deze Instagram pagina toe te voegen en een screenshot van je betaling te sturen in een DM krijg je toegang.

Bestel nu!

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en start vandaag nog. Het grote voordeel is dat jij, na het deelnemen aan deze cursus, hoogstwaarschijnlijk geen advies meer van mij nodig hebt en dus veel kosten bespaard.

Je zit niet vast aan een planning en kunt starten wanneer jij wilt.

Zie ik je daar?

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem contact met me op!

01. Hoe ga je precies te werk

Na een aanvraag probeer ik binnen een paar werkdagen contact met je op te nemen. We bespreken dan welk advies je wilt en plannen een intake in. Dit kan zowel per telefoon als per videogesprek of op locatie.

02. Zit er ook standaard een 3D plattegrond bij?

Nee, dat niet. Het maken van een 3D impressie kost heel veel tijd maar dit is wel mogelijk om extra bij een advies te boeken.

03. Hoe lang duurt het voordat een advies is afgerond?

Afhankelijk van de grootte van een woning en hoe druk het is met de aanvragen, meestal tussen de 6-8 weken.

04. Wat is het verschil tussen een brainstormsessie en een advies?

Tijdens een brainstormsessie ontvang je live antwoord op al je vragen met als voordeel dat je daarna direct aan de slag kunt met veranderen. Het is laagdrempelig en snel. Tijdens een advies zoek ik alles zorgvuldig uit en verwerk ik dat tot een compleet plan. Daar zit veel meer tijd in en kun je niet vergelijken.

05. Kun je ook helpen met de indeling?

Indelingen komen heel vaak voor, sterker nog, zonder een indelingsplan te maken kan ik ook geen meubelen uitzoeken. Je ontvangt daarom een plan gebaseerd op een specifieke indeling.

06. Kun je ook een live shoppingsessie boeken?

Dit kan zeker! Tijdens een shopsessie ga ik met de klant mee en zoeken we tijdens zo’n ochtend of middag alle spullen uit voor de woning.