Hi, ik ben Greet en ik werk als interieurontwerper en content creator.

Wat kan ik voor je doen? Neem gerust een kijkje!

Interieuradvies

Iedereen loopt wel eens vast met zijn of haar interieur. Dat kan zijn met het kiezen van de juiste muurkleur, een vloer of bijvoorbeeld een nieuwe bank. Mijn cursussen niks voor jou? Kies dan voor een basis- of uitgebreid advies. Ik kan je helpen! Onderstaande pakketten zijn speciaal ontwikkeld om je te adviseren, ongeacht welk budget jij hebt. Het is ook mogelijk om alle pakketten online te bespreken, ideaal voor als je bijvoorbeeld ver weg woont. Overleg doen we dan via Teams.

Greet / Style And Sugar

INTERIEURONTWERPER  /  CONTENT CREATOR /

Brainstormsessie €139,-

1 uur

Mijn populairste pakket, een brainstomsessie van 1 of 2 uren lang. Ben jij klaar voor die verandering? Kom uit je stoel en ga samen met mij aan de slag. Jouw droominterieur wacht op je!

Wat kun je verwachten?

 • Jij mailt mij foto’s en verzamelt vragen

 • Geen interieur vraag is teveel, zelfs tuinvragen kan ik beantwoorden

 • Snel, consistent advies binnen 1 uur

 • We spreken elkaar via Teams, je hoeft de deur niet uit!

Snel advies en woon je binnen een straal van 60 km van Zwolle? Boek dan een brainstormsessie van 2 uren en ik kom bij je thuis langs. 

Basis advies €599,-

1 uur 

Perfect voor als je gaat verhuizen, de basis goed wilt aanpakken en een klein budget hebt. Geschikt voor een 1 ruimte zoals een slaapkamer, hal, keuken of toilet. Woonkamer afhankelijk van de aantal m2’s.

Wat kun je verwachten?

 • Advies van 1 uur lang (digitaal)

 • Antwoord op alle vragen

 • Basis kleur- en materiaaladvies

 • Kleine shoppinglijst van meubelen en accessoires + nabespreking

Uitgebreid advies €899,-

2 uur

Perfect voor als je gaat verhuizen en het direct goed wilt aanpakken. Geschikt voor 1 ruimte zoals een woonkamer en keuken of 2 slaapkamers.

Wat kun je verwachten?

 • Advies van 2 uur lang en antwoord op alles

 • Groot kleur- en materiaaladvies

 • Advies meubelen en accessoires

 • Uitgebreide shoppinglijst/moodboard + nabespreking

Maatwerk €1599,-*

Geschikt voor het grotere werk zoals een totaal verbouwing. Hier pakken we alles aan, zoals lichtplan, raamdecoratie en een totaal ontwerp voor je woonkamer. Slaapkamer(s), kinderkamer(s), hal of toilet en 3D renders zijn apart bij te boeken.

Wat kun je verwachten?

 • Plus lichtplan en raamdecoratie

 • Uitgebreid kleur- en materiaaladvies

 • Advies van 2 uur lang (kan ook digitaal)

 • Moodboard en materialenboard

 • Antwoord op alle vragen, nabespreking en nazorg

Indien ik op locatie langskom, bereken ik een kilometervergoeding en afhankelijk van de locatie eventueel een reistijdvergoeding. 

*Geschikt voor woningen rond de 140 m2. Woon je groter, dan maak ik een passende offerte voor je.

 

LESS house, MORE home

Projecten

Mijn missie is het creëren van een interieur waar je blij van wordt. Stijlvol, speels en kindvriendelijk. Hier kun je mijn afgeronde projecten vinden.

Project Marum

Project Marum

Deze prachtige, onder architectuur gebouwde (duurzame) woning in het Noorden van het land kreeg afgelopen jaar een gigantische upgrade. Voor dit gezin mocht ik een compleet interieurontwerp maken voor twee kinderkamers, slaapkamer, keuken, woonkamer, twee logeerkamers, hal en de badkamer. 

Project Deventer

Project Deventer

Voor Suzanne en Hugo mocht ik een 3D ontwerp maken met bijbehorend interieuradvies voor een nieuw te bouwen woning in het centrum van Deventer. 

Project Hardenberg

Project Hardenberg

Wijds wonen in Japandi stijl. Deze woning in Hardenberg mocht ik onlangs inrichten. De bungalow waar ze al een aantal jaren in woonden mocht een grote upgrade krijgen. Alles mocht op de schop. Van de vloer tot aan de muren en zelfs een stalen deur op maat

Het proces

Om er achter te komen of wij bij elkaar passen, starten we altijd met een intake.

Ben je benieuwd naar het boeken van een advies of wil je graag weten hoe dit proces verloopt? Ik vind het leuk om jouw verhaal te horen en ik licht graag toe wat ik voor jou kan betekenen, hoe het traject er uit kan zien en welke stappen we doorlopen. Als dit gesprek jouw energie geeft om samen aan de slag te gaan, plannen we een afspraak in voor een interieurontwerp.

01 / Plan een intake

Je hebt interesse in een advies, leuk! Jij neemt contact op met mij en we plannen een call in om te kijken of wij bij elkaar passen.

02 / Jullie wensen

Ik wil alles weten over jou/jullie gezinssituatie en welke wensen jullie hebben. Ik ontvang dan ook graag alle benodigde informatie zoals een moodboard, (kleur) wensen en foto’s/informatie woning.

03 / Basis

Ik ga met jullie wensen aan de slag! Voordat ik aan de slag ga met het uitwerken van het advies maak ik altijd eerst een basisplan. Deze bespreken we en na akkoord werk ik het verder uit.

04 / Eindgesprek

Het leukste moment, het bspreken van het interieurontwerp! We plannen een datum in en nemen het plan door. Daarna kunnen jullie aan de slag en zit mijn werk er (helaas) weer op!

Lieve woorden

Onlangs een online brainstormsessie gehad met Greet. Weer vele inzichten wijzer geworden in één uur tijd. Top! Zeker een aanrader!

TRUDIE VOS

Nadat we een aantal specifieke vragen op papier gezet hadden, hebben we een sessie met Greet gehad. In een uur tijd heeft zij met ons meegedacht en al onze vragen beantwoord. Ook een aantal hele leuke nieuwe inzichten gekregen. Een hele waardevolle sessie welke heel goed te doen was in een uur. Zeer zeker een aanrader voor professioneel advies van iemand met fantastische ideeën.

MYRTHE SEINEN

Super blij met het interieuradvies! Ik twijfelde tijdens onze verbouwing ineens heel erg of ik de juiste verfkleur keuzes had gemaakt en kon er maar niet de vinger op leggen. Greet begreep het direct en kwam snel met de juiste oplossing die we in het hele huis hebben doorgevoerd. Ik ben er super blij mee en ook met alle extra tips die ik tussendoor kreeg, ook deze gaan we allemaal uitvoeren! Door het advies is het huis mooi in balans. Nogmaals heel veel dank Greet en hopelijk tot snel want ik ga zeker voor het af stylen ook weer boeken

YVONNE KARST

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem contact met me op!

01. Hoe ga je precies te werk

Na een aanvraag probeer ik binnen een paar werkdagen contact met je op te nemen. We bespreken dan welk advies je wilt en plannen een intake in. Dit kan zowel per telefoon als per videogesprek of op locatie.

02. Zit er ook standaard een 3D plattegrond bij?

Nee, dat niet. Het maken van een 3D impressie kost heel veel tijd maar dit is wel mogelijk om extra bij een advies te boeken.

03. Hoe lang duurt het voordat een advies is afgerond?

Afhankelijk van de grootte van een woning en hoe druk het is met de aanvragen, meestal tussen de 6-8 weken.

04. Wat is het verschil tussen een brainstormsessie en een advies?

Tijdens een brainstormsessie ontvang je live antwoord op al je vragen met als voordeel dat je daarna direct aan de slag kunt met veranderen. Het is laagdrempelig en snel. Tijdens een advies zoek ik alles zorgvuldig uit en verwerk ik dat tot een compleet plan. Daar zit veel meer tijd in en kun je niet vergelijken.

05. Kun je ook helpen met de indeling?

Indelingen komen heel vaak voor, sterker nog, zonder een indelingsplan te maken kan ik ook geen meubelen uitzoeken. Je ontvangt daarom een plan gebaseerd op een specifieke indeling.

06. Kun je ook een live shoppingsessie boeken?

Dit kan zeker! Tijdens een shopsessie ga ik met de klant mee en zoeken we tijdens zo’n ochtend of middag alle spullen uit voor de woning.