Interieuradvies

Omdat het altijd fijn is om te zien welk werk ik lever kun je op deze pagina informatie vinden over afgeronde projecten en mijn werkwijze.

Compleet advies Zwolle

Jantiene en Richard
Wat was het geweldig om dit plan te mogen maken voor dit leuke stel in Zwolle. Een prachtig jaren '30 woning welke volgens hun nog wel wat extra sfeer en warmte kon gebruiken. Ik schreef een volledig plan voor ze inclusief muurkleuren, behang en een uitgebreide shoppinglist.

Interieuradvies Voorburg

Familie de Raad
Ik mocht deze familie helpen met een compleet advies voor de woonkamer- en speelhoek. Wat was dat leuk om te doen! Door rustige kleuren te gebruiken is het hoekje ook nog functioneel als het meisje wat ouder is.

Interieuradvies Uden

Karin en Tibor
Voor dit stel mocht ik een uitgebreid advies voor de woonkamer maken. Ze hadden al een goede basis met een prachtige eikenhouten vloer maar ze puzzelden met de indeling. Ik maakte een nieuwe indeling met verschillende opties, een materialenbord en een moodboard. Met de bijbehorende shoppinglist konden ze aan de slag.

Online advies Oirschot

Ilse en Gijs
Deze bewoners zijn pas in hun nieuwe huis komen wonen, maar er ontbrak eenheid en sfeer. Ze wilden graag een uitgebreid advies voor kleuren, materialen en meubels. Deze bewoners wilden juist kleur, contrast en het echte hotel 'chique' gevoel en ik denk dat dit zeker gelukt is.

Interieuradvies kinderkamers Alphen a/d Rijn

Milou en Eric
Wat een ontzettend leuke uitdaging! Ik mocht drie kinderkamers inrichten in een nieuwbouwhuis te Alphen a/d Rijn. Een grote wens was warmte in de kinderkamers, eenheid. Ik was vrij in het maken van de keuzes, dus je ziet overal een 'Greet touch' terug. Zo zou ik zelf ook wel de kamertjes van mijn toekomstige kids willen!

Online advies Waddinxveen

Familie de Moor
Deze klant wilde graag direct en snel advies dus zo kwam ze bij mijn online advies terecht. Een grote wens van deze klant was meer eenheid creeren, een scheiding tussen de speelhoek en de zithoek en advies met het maken van kleurkeuzes.

Dit was het moodboard wat deze klant kreeg na afloop van het online advies. Ze is direct aan de slag gegaan met het verven van de muur en de meubels zijn inmiddels besteld. Zo leuk!

Uitgebreid interieuradvies Hernen

Familie Mohlen
Voor deze klant heb ik een ontwerp gemaakt voor de woonkamer. Ze wilden graag eenheid, meer rust en een warme sfeer. Met behoud van de bank, kast en gordijnen heb ik een passend ontwerp gemaakt.
Om meer warmte toe te voegen koos ik voor gouden materialen en accessoires, wol, verschillende stoffen en warme tinten. Het ontwerp is zeer goed ontvangen en de klant gaat zelf met de uitvoering aan de slag.

Samenwerking met Keukenmaxx waarbij ik 6 dagen lang interieuradvies heb gegeven in een vestiging in Hoofddorp: