5x hippe woonitems via Ali Express

Vorig jaar deelde ik al eens eerder een blog met budget woonaccessoires via Ali Express. Ik vond het tijd om weer eens wat hippe items te laten zien die ik op deze site vond. Kijk je mee?

Ik weet het nog goed toen ik vorig jaar verklapte dat ons Cole and Son behang (die wij in de hal hebben) niet echt was, maar besteld via Ali Express. Ik kreeg veel kritiek van andere bloggers dat ze dit niet van mij hadden verwacht. Het is ook het enige fake item op interieurgebied wat ik ooit heb aangeschaft, dus do not worry ;-) want mijn hart gaat sneller kloppen van design en producten die eerlijk en in een goed milieu zijn gemaakt. Duurzaam vind ik nog altijd het allerbelangrijkste. Toch wil ik deze keer weer wat hippe items met jullie delen die je op deze site kunt vinden. Ben je er niet van? Skip dan deze blog!

Ik bestel zelf niets of nooit via Ali Express maar Maurice bijvoorbeeld kan er zijn technische hart ophalen. Veel kabeltjes en andere technische dingetjes kun je via deze site goedkoper aanschaffen. Zo komt ons alarm ook uit China en deze werkt als een tierelier. Maar genoeg gekletst! Hier mijn top 5 van hippe interieuritems.
Note: zoek op de termen die ik als titel gebruik om de items te vinden.

Prachtige brass hanglampen

Zeg je messing, dan heb je mijn aandacht te pakken. Ik ben er gek op en ik ben blij dat de messing trend nog lang niet uit onze interieurs gaat verdwijnen. Deze eyecatchers zijn prachtig en zullen iedere woonkamer of eetkamer direct een boost geven.

Plaid van lontwol

Nog steeds één van de meest voorkomende interieurtrends van nu- het grof gebreide plaid van lontwol. Natuurlijk gemakkelijk zelf te maken of in Nederland aan te schaffen, maar ben je niet zo handig, dan kun je deze plaids tegenwoordig ook op Ali Express vinden. Natuurlijk heb ik er geen idee van hoe de kwaliteit is, dat moet je zelf ervaren door te bestellen. Maar voor een paar tientjes kan dit geen kwaad.

Cactus spiegel

Helemaal hip, als zeg ik het zelf, deze cactus spiegel van hout. Hoe leuk zal deze staan in menig interieur? Deze trend is overgewaaid uit landen zoals Marokko en Turkije en geeft je interieur net die boho touch waar je naar op zoekt bent. Ik geloof iets van 8 euro.

Messing opbergbakjes

Menig persoon zal het probleem herkennen- rondslingerende spulletjes in de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Met deze messing opbergbakjes voortaan verleden tijd. Stal je mooiste sieraden, nagellak en haarelastiekjes in deze handige opberger.

Plantenpotten op standaards

Al jaren niet weg te denken uit de interieurwereld, plantenpotten op een verhoging. Deze cute plantenpotjes staan overal leuk en door de verhoging krijgt je plantje net even wat meer aandacht dan zonder.

Ik ben benieuwd naar jullie meningen over deze blog! Nogmaals wil ik nadrukkelijk aangeven dat bestellen via Ali Express voor eigen risico is en dat spulletjes uit het buitenland niet te vergelijken zijn met design. Ik ben een grote voorstander van design en duurzaamheid maar snuffel af en toe op deze site omdat ik dat leuk vind om te doen (en ik ook meerdere maanden in China heb gewoond, en het wereldje soms echt gekkenwerk is!) Bestellen jullie wel eens iets via Ali Express? De volgende keer zal ik op zoek gaan naar mooie en betaalbare spulletjes voor op de baby en kinderkamer.

Dit betreft een informatieve blog en bevat geen product promotie.


Reacties

Isan strijker 4 years ago

Heyy, mag ik vragen waar je dat mooie behang vandaan hebt? 😍 mag mn kamer opnieuw doen en vind het echt gaaff!

Cindy 4 years ago

Hi, de foto’s en zoektermen zijn niet meer zichtbaar heb je een link van De lampen?

marina 4 years ago

waar kan ik die prachtige hanglampen kopen aub?

Loïs 4 years ago

Ik kijk nu wat langer en heb het idee dat het waarschijnlijk behang is haha. Waar heb je dat vandaan? :)

Lois 4 years ago

Hi! Mag ik vragen waar je die toffe tegels vandaan hebt? 😍

Ayla 5 years ago

Aaah super leuk!

Jaaa en of ik daar bestel. Ik bestel zelf al 8jaar voordat het uberhaupt bekend werd!

Heerlijk tof even snuffelen en soms een koopje te bestellen ;) benieuwd naar je kinderkamer blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *