Baby nieuws!

door | sep 16, 2018 | mama | 0 Reacties

Eén van de redenen waarom het wat stiller op mijn blog en Instagram was de afgelopen tijd kwam natuurlijk door de rustige komkommertijd (en onze vakantie). Maar er is nog een hele leuke reden waarom ik minder actief was. Ik ben zwanger! En ik vertel jullie hoe de eerste weken zijn verlopen.

#### Hoe ons verhaal begon
Maurice en ik ontmoeten elkaar ruim 5 jaar geleden in het bijzijn van gezamelijke vrienden. Op dat moment was ik casual aan het daten en Maurice was wel heel erg geintresseerd in mijn date die ik die avond zou hebben. Toen deze tegen bleek te vallen trok Maurice zijn stoute schoenen aan en vroeg mij mee op date. De rest is history haha. Inmiddels zijn we nog steeds dolgelukkig, hebben we samen een huis gekocht, zijn we naar verre landen op vakantie geweest en zijn we nu zwanger! Vanaf eind vorig jaar dachten we ‘laten we het proberen’. Toen we de test deden, konden we het zelf eerst ook niet geloven. Ik heb zelf altijd gedacht dat het wel even kon duren, soms heb je zo’n bepaald gevoel. Pas na 3x een test gedaan te hebben, viel het kwartje pas. Ik realiseer mij ook al te goed dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is.

#### DIY Karwei
Herinneren jullie de DIY voor Karwei nog? Dat kledingrek wat ik zelf maakte en een tijd geleden op Instagram postte? Dat was dé dag dat ik er achter kwam dat ik zwanger was haha. Ik deed de test een paar uur na het schrijven van de blog en heb daarna die avond een beetje in een waas geleefd volgens mij. Best spannend zo’n allereerste zwangerschap. Ook deelde ik tot 2 keer toe subtiele hints met jullie, het zal vast wel wat mensen zijn opgevallen 😉

> Hoera wij zijn zwanger!

#### Het nieuws vertellen
Zo spannend als je net hoort dat je zwanger bent! Ik zat vol met vragen, had soms kwaaltjes en zat dan ook als een gek te Googlen (ik weet het, niet altijd verstandig). Het vertellen aan mijn ouders was dan na 4 weken ook een logische stap. Zo kon ik het blije nieuws in ieder geval al delen. Ondertussen was stil houden voor de rest van de familie en onze vrienden/vriendinnen wel erg moeilijk! Zo dronk ik altijd wel een wijntje als we iets leuks gingen doen en ben ik gek op sushi.

Ik was bang dat het te erg op zou vallen als ik geen sushi meer zou eten én was ook bang dat er al een buik te zien zou zijn, maar volgens mij viel dat reuze mee. Vlak na onze vakantie hebben wij het nieuws gedeeld met vrienden (ik liet de echo drukken op Hema tompouchen) en werk. Buiten dat ik ontzettend moe ben geweest de afgelopen tijd (zo moe dat je bijna in slaapt valt achter je bureau) ben ik verder gelukkig niet erg misselijk geworden.

#### Babykamer
Langzaam aan beginnen we samen met de babykamer en het kopen van de allereerste spulletjes. Soms moet het nieuws nog steeds even bezinken haha. Wat gaat er veranderen? Ik probeer nog steeds eens per week te bloggen maar als dat niet lukt, don’t blame me. De vermoeidheid speelt nog steeds een rol en ik wil pas actief zijn als mijn lichaam dat toe laat. Het lijkt mij leuk om jullie wat meer persoonlijke foto’s te laten zien van onze zwangerschap als jullie dat leuk vinden? Zou ons kindje de mooie donkere haren van Maurice krijgen?

Bedankt voor het lezen van ons verhaal! Gauw weer een volgende update hier op het blog en volg mij op Instagram voor updates! Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Doen! Twinnen met je kindje

Doen! Twinnen met je kindje

We zien het steeds vaker, leuk! Twinnen met je dochter, twinnen met je zus of zelfs met je man of het hele gezin. Maar denk je "wat is twinnen"? Het is eigenlijk niets meer of minder dan het zelfde dragen. Zoals je tweelingen hetzelfde aankleed, kan je ook je zoon of...

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Vorig jaar vierden wij ook Sinterklaas met de familie, maar toen was Nore nog maar een half jaar oud. Die heeft er toen dus weinig van meegekregen. Dit jaar is dat wel anders. Ze zegt al steeds "Klaas"! En zingt de liedjes stilletjes mee. Het is echt al heel schattig....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN