Badkamer reveal met messing en walnotenhout

Wooooohoo. It's been a while! Het voelt als een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst een blog schreef. Maar hier, finally! De eerste blog over ons nieuwe huis! Kijk je mee naar de badkamer?

Ik ben zo BLIJ, zo fijn voelt het om weer te kunnen bloggen en jullie steeds meer van ons nieuwe huis te laten zien! Want eerlijk is eerlijk, het was een rollercoaster hoor de afgelopen weken. Verhuizen, dozen inpakken, uitpakken, inrichten, schilderen, klussen en tegelijkertijd passen op Nore = hectisch. Gelukkig valt alles steeds meer op zijn plek en kan ik jullie langzaam aan wat ruimtes laten zien, te beginnen met de badkamer. YES!

In mijn vorige blog vertelde ik over de kleurencombinatie van onze nieuwe badkamer. Walnotenhout, messing, warme kleuren, luxe materialen en warmte moest de badkamer krijgen. En ik denk dat dat aardig gelukt is! In onze vorige badkamer hadden we zwarte kranen en die bevielen slecht. Daarom kozen we dit keer veilig voor chroom. Saai? Welnee, met de juiste materialen kan chroom juist heel luxe ogen!

Om meer warmte in de badkamer te creeren, kozen we voor een meubel van donker walnotenhout en de combi met glanzende zeliges en beige XXL vloertegels. Zoals jullie weten is beige echt de kleur die centraal staat in ons nieuwe huis, zo ook in de badkamer.

Om de badkamer aan te kleden zocht ik wat nieuwe badkameraccessoires uit bij fonQ. Zoals deze heerlijke grote badmat (is eigenlijk een jute vloerkleed) van Kids Depot.

Doordat hij ovaal is, breekt hij de strakke lijnen in de ruimte. En geeft ook direct dat Japandi gevoel. Messing mocht ook niet ontbreken, beneden hebben wij een messing Quooker en komen er ook veel gouden accessoires terug. Daarom ook de keuze voor een prachtige gouden toiletrolhouder van Tiger. We zochten er ook een bijpassend haakje bij. Eveneens een toiletborstel, die mooi is en praktisch.

Om de badkamer verder rustig te houden koos ik voor donkerbruine handdoeken, luxe zeepflessen van Meraki en een zachtkleurige prullenbak.

De ronde spiegel is ook heel fijn 's ochtends vroeg doordat hij heel subtiel licht geeft.

Al met al ben ik super blij met deze fijne badkamer! Licht, open, luxe en toch best clean. Precies zoals een badkamer hoort te zijn in mijn ogen, met mooie toiletaccessoires. Oke, het enige wat nog ontbreekt is een warm bad met bubbels, een kop thee en fijne spa muziek ;-)

Deze blog schreef ik in samenwerking met fonQ. Ik werk regelmatig met ze samen en dat is een hele eer!


Reacties

Helen 2 years ago

Ziet er echt prachtig uit!
Wij hebben ook een nieuwbouwhuis gekocht en kiezen de standaard wand en vloertegels maar ook met een visgraat accent om het wat persoonlijker te maken allemaal.
Mag ik vragen of de visgraat tegels bij jullie exact dezelfde kleur hebben als de wandtegels?

Xiana Bossaert 3 years ago

Prachtig geworden!
Ik ben benieuwd naar jullie ervaring met zwarte kranen. Ik had graag zwarte kranen geplaatst maar misschien is dat toch geen zo’n slimme optie :-)?

Greet 3 years ago

Hi Xiana, aah thanks! Nee onze ervaring was dat onze kranen na amper 1 jaar al gingen bladderen. Zo zonde. Waarschijnlijk heb je dat met echt messing niet, zoals onze Quooker kraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *