De empty(!) roomtour van ons nieuwbouwhuis

Oh jongens I can't believe it! We hebben lang geduld moeten hebben maar vandaag kan ik jullie eindelijk wat beelden laten zien van ons nieuwe huis. Lees je mee?

Het is nu echt bijna zover- we kunnen de dagen nu echt aftellen. Ook de digitale kalender in de keuken geeft het aan, nog zo'n 80 dagen tot de oplevering. Ja, echt! Wat is het afgelopen jaar toch voorbij gevlogen. In december 2019 besloten we dit project een 'go' te geven, en bijna een jaar later staat er toch echt al een serieuze woning op ons te wachten!

In de vorige blogs kun je lezen hoe dit proces is verlopen. Afgelopen vrijdag mochten Maurice, Nore en ik voor de tweede keer kijken in ons nieuwbouwhuis. Zo spannend, we zaten beide met bezwete handjes in de auto. En of alles goed gegaan is? Nou, niet helemaal want we wilden een nisje in de badkamer en deze waren ze vergeten. Dus we hebben echt al wel wat stress ervaren, en dit zal waarschijnlijk nog wel meer zo zijn de komende maanden :-) Maar buiten dit zijn we echt apetrots en heel erg blij met hoe het huis voelt, de ruimte en met de buurt. Anyway. Je wilt waarschijnlijk graag foto's zien want dat is 1 van de redenen dat je op deze blog geklikt hebt, dus hier gaan we!

Binnenkomst in de hal, met de toilet aan de rechterkant

De enorme woonkamer, met de hal aan de linkerkant

Uitzicht op de tuin met de enorme pui waar straks de keuken komt

Woonkamer aan de voorkant van de woning

Een preview van onze visgraatvloer van Stile Floors

Dit gaat Maurice z'n domein worden

Onze slaapkamer

Nore haar kamertje

Sneakpeak van de badkamer + tegels!

En dit is de achterkant van onze woning, met aangebouwde garage, zonnepanelen en een brede tuin op het zuidwesten. Ons huis is straks energiezuinig, daar ben ik ook wel heel erg benieuwd naar! In deze blog geen foto's van de tweede verdieping, geen tijd voor gehad. Meer blogs over ons huis vind je hier en ook hier.

Hoop jullie gauw meer foto's te kunnen laten zien als het straks is ingericht! Het huis is nog niet af hoor, verre van. Zo moet het zowel van de binnen- als buitenkant nog afgewerkt worden. Ben echt reuze benieuwd naar jullie reacties. Liefs, Greet

Deze blogpost bevat productlinkjes. Dat wil zeggen dat ik een deel gesponsord krijg, in dit geval de vloer van Stile Floors.


Reacties

Tamar 2 years ago

Heel erg mooi huis! Prachtige kleur stenen ook! Herkenbaar, ons nieuwbouwhuis net helemaal af, ingericht en wel! Benieuwd of jullie de kleur van de kozijnen en pui zo laten? Hier precies dezelfde kleur en uiteindelijk toch zo gelaten en niet geverfd.
Veel klusplezier straks!

Greet van der Veen 2 years ago

Hé Tamar, wat leuk om te horen! Thanks :)
We laten de kozijnen en de pui zo, vinden het heel erg goed passen bij de kleuren die we straks krijgen. Verven kan altijd nog!

Renske Berends 2 years ago

Mooi! Heel leuk om te volgen. Groetjes Renske

Mandy 2 years ago

Wow Greet, wat een geweldige grote en lichte ruimtes heeft jullie huis. Dat wordt straks echt een plaatje met jullie inrichting erbij! 👌 geniet vd voorpret!! 😊

Karin Meijer 2 years ago

Wouw Greet, dat ziet er echt prachtig uit. Ik ben nieuwsgierig naar alles, maar vooralook de keuken… mooi ruim wordt ie zo te zien!

Marianne 2 years ago

Prachtig plekje! 🤗🏠

Andrea 2 years ago

Echt een prachtig huis!!

Siel Van der Borght 2 years ago

Hej Greet!

Wat een geweldig huis hebben jullie, proficiat!
Veel succes met het inrichten en aankleden van je canvas. Ik kijk alvast mee uit naar de na-foto’s.

Groetjes,

Siel

Greet Veen 2 years ago

Aaaah wat lief! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *