Dé XXL wishlist blog voor ons nieuwe huis

Regelmatig deel ik op stories spulletjes die ik bij elkaar zoek voor het nieuwe huis. Jullie reageren daar zo goed op dat ik dacht, ik bundel ze allemaal in een XXL wishlist blogpost. Komt 'ie!

Zodra je een ander huis op het oog hebt, beginnen de plannetjes stiekem al te komen. Met een nieuwbouw woning is dat iets lastiger omdat visualiseren dan niet zo gemakkelijk gaat, maar koop je een bestaand huis, dan is inrichten in je hoofd het leukste om te doen! Vind ik dan.

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het maken van plannen voor het nieuwe huis. Zo hebben wij de keuken en badkamer inmiddels uitgezocht, zijn de tegels besteld en is het meer- en minderwerk inmiddels geregeld. We krijgen een kleine uitbouw, terrasdeuren naar de tuin en inbouwspots in de keuken.
De vloer moet nog uitgezocht worden, dus als je tips hebt, kom maar door!

Het nieuwe huis moet natuurlijk ook ingericht worden, dus ik laat jullie per verdieping een kleine wishlist zien voor het nieuwe huis, inclusief leuke shopadresjes. Kijk je mee?

Keuken plannen

Zoals je vast al weet, kiezen wij voor een zwart-witte keuken, met wit blad en een visgraatvloer. Boven de keuken komen twee messing pendellampjes te hangen. Aan de lege wand misschien een behangetje of een tegeltje. Het lijkt mij geweldig om een trolley te hebben voor wijnglazen, en mooi servies. Omdat de keuken zo strak is, vind ik bamboe een mooie tegenhanger.

Deze prullenbak van Brabantia staat ook hoog op de wishlist. Ik kan niet wachten om Nore daar straks rond te zien lopen in onze keuken!
Van links naar rechts: prullenbak Brabantia, lamp via Archive Store, messing trolley Be Pure Home, messing hanglampje Made.com, fruitmanden Loods5.

Woonkamer plannen

De woonkamer moet een warm plekje worden. Wij hebben nu zoveel sfeer door ons oude huis dus ik wil proberen deze sfeer en warmte ook toe te voegen in het nieuwe huis. Dit doen we deels door een warme houten vloer te kiezen, maar ook het gebruik van materialen zal veel doen voor de woning. Zo word onze velvet bank het key-item, en de kleuren en materialen zal ik daar op aanpassen.

Door het gebruik van bamboe, linnen en velvet krijgt de woning instant meer warmte! De eetkamer stoel heb ik al, net als de bank en de gouden lamp van Dutchbone. De webbing kast, het vloerkleed en de linnen lamp staan op de wishlist.
Van links naar rechts: lamp Ay Illuminate, berber vloerkleed Wehkamp, HK living stoel via fonQ, webbing kast Maisons du Monde, bank Be Pure home via fonQ, lamp Dutchbone

Masterbedroom plannen

Slapen is heerlijk. Helemaal in een ruimte die helemaal naar je zin in is, met een warm vloerkleedje, fijn beddengoed en zachte kussens. De slaapkamer krijgt een muurkleur, inbouwkasten en (waarschijnlijk) een witte vloer.

De materialen zijn luchtig, zoals het beddengoed en het vloerkleed en de gordijnen voelen luxe aan. Het webbing hoofdbord maakt de kamer af en geeft het bed wat allure. Het sfeertje is heerlijk dromerig!
Van links naar rechts: webbing hoofdbord Kave home, HK living vaas, vloerkleed Wehkamp, beddengoed Crisp Sheets, gordijnen Kwantum, spiegel via Made.com, kussen berber Riverdale.

Badkamer plannen

Wat een feest was dat, de badkamer zelf bedenken en meubels/kleuren uitzoeken! Ik kan niet wachten totdat we ein-de-lijk een bad hebben, dat mis ik nu zo in dit huis. Een spa sfeer is altijd fijn voor een badkamer, een ruimte waar je je echt een beetje kan terug trekken. Ik hoop dat ik dat met onderstaande materialen en items een beetje kan. Maar dat lukt vast, denken jullie niet? ;-)

Het walnotenhout van het badmeubel en de zwarte spiegel zijn dé items die blikvangers zijn in onze badkamer. De glimmende zeliges maken het af.
Van links naar rechts: zwarte spiegel Tegeldepot, handdoeken Crisp Sheets, raffia mand Loods5, zeep via Meraki, badmat via Wehkamp.

Tuinplannen

Oke, dit is de wishlist voor de tuin, maar ik denk dat we project tuin het eerste jaar maar moeten vergeten. We laten het wel aanleggen (gras en tegels), maar echt de finishing touch zal later komen. Als je nieuwbouw koopt, heb je natuurlijk nog geen aangelegde tuin en we willen niet tegen een zandbak aankijken in de lente- en zomermaanden die dan komen.

Het plan is nu, een gazon voor Nore met evt. een schommel, een kleine boomgaard achter, plantenbakken met planten, een stukje tegels en een stukje grind. Achter een veranda of overkapping met loungeset (de set die we al hebben van Karwei) en voor in de tuin het eetgedeelte met schaduwdoek.
Van links naar rechts: loungebank Lissabon via Karwei, leiboom, palletkachel via fonQ, polyester plantenbakken, buitentegels greige, buitenschommel via de bruine Schommel, schuttingen latjes.

Lees ook: nieuwbouwhuis update keuken uitzoeken

Yes! Dat was 'm, mijn XXL wishlist voor het nieuwe huis. En er zullen ongetwijfeld meer dingen bij komen in de komende maanden! Wat vinden jullie ervan? Ziet het er mooi uit? Laat gerust een reactie achter :)

Liefs, Greet
Deze blogpost is niet gesponsord, afbeeldingen komen van de bovenstaande websites.


Reacties

Carlijn 3 years ago

Prachtige stijl, ben echt verliefd! Vraagje, de gordijnen, weet je toevallig nog hoe ze heten? Die van de Kwantum.

Met vriendelijke groet,

Carlijn

Thea 3 years ago

Hi,

Hier was ik ook benieuwd naar ☺️

Lydia 3 years ago

Wat ademen al die spullen jou Greet! Echt jullie stijl en sfeer. Práchtig!

Greet van der Veen 3 years ago

Aaaah Lydia wat lief van je! Hihi. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *