Zo maak jij van je tv hoek een blikvanger

Zoals jullie misschien weten heb ik al heel lang geen foto van onze televisie hoek geplaatst op Instagram. Simpelweg omdat ik het betonbehang niet meer vond passen bij ons huis. Maar, het is helemaal anders! Lees je mee?

Anderhalf jaar geleden kochten wij in een opwelling het dure betonbehang van Piet Boon met als hoofdreden dat het ons huis misschien wat 'pit' zou geven. Ik vond het patroon van het behang meteen mooi maar na het aanbrengen ervan best druk. Maurice was er wel blij mee en daar doe je het voor toch? Consessies maken ;-)

Soms moet je consessies maken

Al heel lang liep ik met het idee in mijn hoofd om het behang er af te scheuren, maar ik durfde het niet aan Maurice voor te stellen. Het behang had ons (met korting) nog steeds veel geld gekost. Maar ik trok de stoute schoenen aan en stelde voor iets anders met de muur te doen. Het werkt als je zegt dat je het huis af wilt hebben voor dat de baby komt, succes gegarandeerd! ;-) Het behang ging er niet zonder kleerscheuren vanaf dus de muur moest opnieuw bijgewerkt worden voordat het nieuwe printje van Karwei er op kon.

Als aankleding bestelde ik een mooie hang kandelaar van Menu voor op de open haard - prachtig is 'ie hé? Ook kocht ik een nieuwe salontafel, mét het oog op de toekomst. Ik was op zoek naar een stevige salontafel zonder scherpe randen, uitsteeksels of punten. Deze witte bijzettafel van HAY, de tray is een populaire tafel. De tafel kwam binnen in een gigantische doos en ik was, na het uitpakken, meteen verkocht. Wat staat deze tafel mooi in onze woonkamer!

De tafel is gemaakt van gepoedercoated staal en is super stevig. Wat ik zo mooi vind aan deze tafel is dat hij lucht geeft aan de ruimte. Je kunt er aan alle kanten doorheen kijken wat je woonkamer dus optisch ruimtelijker maakt. Fijn!

Deze tafel is groot genoeg om veel kopjes thee op kwijt te kunnen :-) geen geklaag meer van gasten die hun koffie nergens kwijt kunnen en een tevreden vriendlief die 's avonds zijn laptop én nootjes kwijt kan op dezelfde tafel. We zijn druk aan het sparen voor de kleinere versie van HAY om zo het plaatje compleet te kunnen maken.

Zo blij met tray van HAY!

Een herfssfeertje in je woonkamer maak je met geur en kaarsjes. Niets lekkerder dan binnenstappen in een huis die ruikt naar sinaasappel en kaneel.

De meeste geurkaarsen zijn niet goed voor je gezondheid, maar deze diffuser van Geurwolkje is dat wel! Deze aroma diffuser is een luchtbevochtiger én geurverspreider in één. Je mengt water met een olie naar keuze en dit verdampt. De lucht die vrijkomt zorgt dat droge ogen, een verstopte neus en een droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Dit Geurwolkje gebruiken gaat super makkelijk. Je giet een kleine hoeveelheid water in de diffuser en een paar druppels van je favoriete olie én voila.

De geuren zijn op natuurlijke basis en biologisch - en dus goed voor de gezondheid. De diffusers en geuren zijn vanaf a.s. woensdag weer te bestellen.

Ik ben super blij met deze kleine makeover van de woonkamer. Het hele huis geurt lekker en het is veel gezelliger met de kandelaar op de haard. Het enige wat nog mist is een lamp in de hoek. Wat vind jij van het eindresultaat?

Ik schreef deze blog in samenwerking met webshop MisterDesign en Geurwolkje. Ik bestelde daar onder andere de POV brass kandelaar en de HAY tray salontafel. Bij Geurwolkje bestelde ik de aroma brander en de olies. Erg blij mee! Deze producten heb ik gekregen.


Reacties

Anniek 3 years ago

Ik wil heeeeel graag weten welk merk de bank is.

Ursela 5 years ago

Hoi Greet,

Ziet er er gaaf uit allemaal!
Echt heel mooie blij dat ik weer een leuk blog heb gevonden om te volgen;)
Mag ik je vragen welke maat POV Circle van Hay hangt boven de haard?
Thanks alvast!

Karin 5 years ago

Ziet er erg mooi uit! Mag ik vragen wat voor tak je in de vaas hebt staan?

Greet 5 years ago

Hi Karin, ja natuurlijk! Dat is een rozenbottel tak. Zijn nu nog volop te krijgen en kan je mooi indrogen! :)

Karin 5 years ago

Hoi,
Het behang is het de grijs/roze of de crème, goud variant?

Ulla 5 years ago

Het is echt prachtig geworden! Mooie combi!
Mag ik vragen van waar het behang is?

Greet 5 years ago

Hé Ulla, wat lief! Het behang is van de KARWEI en we zijn er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *