De mooiste takken voor in een flesvaas

door | mei 13, 2019 | DIY | 0 Reacties

Heb je een leeg hoekje in huis? Wat dacht je dan van een grote glazen flesvaas met takken, om deze leegte op te fleuren? Het is een mooie manier om een statement te maken in je huis. Ik kocht mijn flesvaas bij de Kwantum, maar je kunt deze ook vaak vinden in de kringloop of zoek op ‘antieke Franse flesvaas’ op internet. Succes gegarandeerd!

#### De magnoliatak
Het is bijna jammer dat deze soort zo kort bloeit, maar het is een van mijn favoriete takken in het voorjaar, de magnoliatak. Prachtig met zijn grote, zacht pastelkleurige bloemen. Zet deze tak op lauwwarm water en je kunt er bijna zeker van zijn dat de knoppen uitkomen.

#### Een fris geurende eucalyptustak
Een paar weken geleden kocht ik deze joekel van een eucalyptustak bij de plaatselijke bloemist. Ik was er meteen helemaal weg van. Deze tak kan je goed laten indrogen zodat je er wat langer plezier van hebt.

#### Fijn pampusgras
Een ware trend in Instagramland, de pampusgrassen! Zet er 1 of meerdere in een flesvaas en klaar ben je.

#### Mooi rood met een rozenbotteltak
Een klassieker in de herfst, de rozenbotteltak. Je kunt deze tak op water laten staan maar ook heel goed laten indrogen. De besjes krijgen dan wat rimpels maar je kunt de tak dan later weer hergebruiken.

#### Decoreren met paastakken
Helemaal leuk, een flesvaas gevuld met een paastak – en daarbij bijbehorende decoratie. Zet de flesvaas in een ruimte waar deze goed tot zijn recht kan komen en de takken de ruimte hebben.


#### Losse snijbloemen
Ook tof, een paar losse snijbloemen. Zorg ervoor dat je dan grote varianten kiest, zoals een Delphinium of een lavendelkleurige uienbol. Zoals op het plaatje hierboven.

Heb jij nog meer suggesties voor het decoreren van de flesvaas? Laat het weten! Bedankt voor het lezen.

Liefs,
Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Ferm living poppenhuis met DIY meubeltjes

Ferm living poppenhuis met DIY meubeltjes

Na het maken en inrichten van Nore haar Maileg huis, en het zien van al die toffe poppenhuisprojecten op Pinterest, begon het bij mij ook te kriebelen. Ik wilde dit proberen! Een designhuis inrichten, maar dan in het miniatuur. Ik besloot op internet te zoeken naar...

DIY: van erfstuk naar modern hobbelpaard

DIY: van erfstuk naar modern hobbelpaard

Deze DIY is voor mij net wat meer bijzonder dan alle andere die ik heb gedaan, ik toverde het erfstuk van mijn oma namelijk om tot mooi hobbel(schaap) paard voor Nore. Achter deze DIY schuilt dus een bijzonder verhaal, namelijk dat mijn oma én mijn moeder beide op dit...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN