De nieuwe collectie van KARWEI fall/winter 2018

Vandaag ging ik op pad naar Amsterdam! Ik mocht namelijk een kijkje nemen in het KARWEI huis en daar de nieuwe collectie fotograferen. Lees je mee?

Normaal werk ik altijd op donderdagmiddag dus dit was een leuke klus zo tussendoor :-) Bepakt en bezakt met camera en laptop vertrok ik vandaag naar Amsterdam waar KARWEI haar deuren heeft geopend voor een heus ‘KARWEI shophuis’ Hoe gaaf is dat? Een sfeervol pand midden in de negenstraatjes gevuld met Style Statements allemaal bestemd voor bij jou thuis.

Welkom in de wereld van KARWEI

Ik mocht een kijkje nemen en ik kan je vertellen, de nieuwe collectie is waanzinnig mooi! Natuurlijk zagen we al een sneakpreview op de vtwonen beurs maar het KARWEI huis is al een uitje op zich. Stalen deuren, hexagon tegels, yes! Mocht je binnenkort in de buurt zijn van Amsterdam vergeet dan niet om hier ook even naar binnen te lopen. Genoeg gekletst, hierbij de eerste beelden:

Dat KARWEI veranderd is van een alledaagse bouwmarkt naar een hip en eigenzinnig woonmerk wisten jullie vast al. Het merk is betaalbaar, vernieuwend en is voorloper op de trends.

Betaalbare, chique en eigenzinnige collectie

Zo spotte ik vandaag veel invloeden uit de roaring twenties; aaibare velvet poefjes in warme kleuren, art deco printjes op behang en veel messing en koper.

KARWEI laat zich inspireren door de trends, bijvoorbeeld door de beurs in Milaan en vertaalt die invloeden razendsnel door naar hun eigen collectie. En dat zie je.

Ken jij een andere shop die zo voorloopt op de trends en betaalbaar blijft?

Een uitje naar de bouwmarkt wordt door deze winkel gemakkelijk gemaakt. Kies je vloer, behang en ook gelijk je meubels uit. Alles past bij elkaar, hoe je het ook combineert.

Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden! Net als ik zo enthousiast over deze mooie beelden? Het huis is niet alleen ter inspiratie, je kunt er ook spulletjes kopen (of direct bestellen via de zuil), interieuradvies krijgen en workshops volgen. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen aan gratis workshops.

Het KARWEI huis zal vanaf zaterdag 8 weken lang open zijn voor inspiratie. Check hier de openingstijden van het huis.

Ik schreef deze blogpost in opdracht van woonwerk KARWEI. Alle beelden zijn door mij gemaakt en mogen niet worden gedeeld zonder toestemming. Ook foto’s nodig van je merk of product? Dat kan!


Reacties

TeeningaPalmen 2 years ago

Het was een interessant artikel was dit om te lezen. Ik zou een aantal items kunnen aanwijzen, maar ik wil ook niet een grote discussie aanwakkeren. Het is de moeite waard om mee te nemen! Groetjess..

Elisa 5 years ago

Wauw! Dat hebben ze goed gedaan! Ik word er helemaal hebberig van. Weet je wanneer deze collectie ook online of in de winkels ligt? X

Greet 5 years ago

Hi Eline,

Dankjewel! Het was een prachtig pand ook, werd er zelf ook hebberig van haha ;-) De collectie is als het goed is nu al verkrijgbaar in de winkels! Zie de inspiratie pagina van KARWEI. Liefs, Greet

Ciska 5 years ago

Dat ziet er leuk uit! Zin in gekregen om binnenkort weer eens naar Karwei te gaan ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *