De nieuwe houten vloer

Afgelopen woensdag onderging ons nieuwe huis een grote verandering. Ben je benieuwd naar deze metamorfose? Lees dan snel verder!

Onze nieuwe houten vloer ligt! Wij zijn zo blij! Wat staat het mooi, fris en wat oogt het ruim.
We lieten de vloer leggen door een specialist in het leggen van vloeren in oude huizen, namelijk Van Dee uit Tiel. In ons nieuwe huis lag eerst een oranje tegelvloer op ongelijke hoogte en om deze vloer gelijk te krijgen moest er ook een speciale ondervloer in komen. De vloer zelf leggen zagen Maurice en ik niet zitten, dus voila!

Voor:

Na:

Afgelopen woensdag om 07.00 uur stonden de werkmannen al voor de deur. Maurice was de klos want ik moest werken, early bird he? Gelukkig stuurde hij wel constant foto's zodat ik goed op de hoogte bleef die dag. Spannend als ik het vond controleerde ik steeds mijn telefoon. We hadden gekozen voor een lichte houten vloer, brede planken en een lichte nerf. Het is toch altijd lastig om een vloer uit te kiezen van een klein kleurstaaltje.

De vloer lag er al snel in, dat was ook niet het grootste werk. Waar ze wel lang mee bezig zijn geweest is het op maat maken van de hoge plinten en de bronzen dorpels bij de gang en de convectorput. Zelfs de deuren moesten een stukje korter gemaakt worden wegens het hoogteverschil van de nieuwe vloer. Ook kregen we een ingebouwde deurmat bij de voordeur en overal witte plinten. Wat een details!

Na mijn werk ben ik als een razende naar ons nieuwe huis gereden want ik kon niet wachten om het eindresultaat te bewonderen. Hoe nerveus kan je zijn. Toen ik naar binnen stapte viel ik echt stil van verbazing, wat een verschil met die landelijke oranje tegels. Zo ruim, groot en licht is ons huis nu. Wat een vakmanschap hebben ze geleverd, we zijn er erg blij mee!

Hebben jullie ook een houten vloer? Een houten vloer geeft een huis sfeer en warmte. Prachtig vind ik het. Binnenkort foto's van de inrichting in ons nieuwe huis, stay tuned!


Reacties

Kim 6 years ago

Hoi prachtige vloer! Ook ik zou graag willen weten welke vloer het is! Alvast bedankt voor je reactie.

Gr Kim

Denise 7 years ago

Hallo,

Ik kwam via instagram op jouw blog terecht en het ziet er allemaal prachtig en inspirerend uit. Wij hebben een zelfde soort woonkamer in ons huis en we willen ook een nieuwe vloer. Zou ik zou brutaal mogen zijn om te vragen welke vloer jullie hebben (merk en kleur), zodat ik deze eens in de winkel kan gaan bekijken? Alvast bedankt en succes met de verdere verbouwing! Groepjes Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *