De nieuwe houten vloer

door | okt 29, 2016 | Uncategorized | 0 Reacties

Onze nieuwe houten vloer ligt! Wij zijn zo blij! Wat staat het mooi, fris en wat oogt het ruim.
We lieten de vloer leggen door een specialist in het leggen van vloeren in oude huizen, namelijk Van Dee uit Tiel. In ons nieuwe huis lag eerst een oranje tegelvloer op ongelijke hoogte en om deze vloer gelijk te krijgen moest er ook een speciale ondervloer in komen. De vloer zelf leggen zagen Maurice en ik niet zitten, dus voila!

Voor:

Na:

Afgelopen woensdag om 07.00 uur stonden de werkmannen al voor de deur. Maurice was de klos want ik moest werken, early bird he? Gelukkig stuurde hij wel constant foto’s zodat ik goed op de hoogte bleef die dag. Spannend als ik het vond controleerde ik steeds mijn telefoon. We hadden gekozen voor een lichte houten vloer, brede planken en een lichte nerf. Het is toch altijd lastig om een vloer uit te kiezen van een klein kleurstaaltje.

De vloer lag er al snel in, dat was ook niet het grootste werk. Waar ze wel lang mee bezig zijn geweest is het op maat maken van de hoge plinten en de bronzen dorpels bij de gang en de convectorput. Zelfs de deuren moesten een stukje korter gemaakt worden wegens het hoogteverschil van de nieuwe vloer. Ook kregen we een ingebouwde deurmat bij de voordeur en overal witte plinten. Wat een details!

Na mijn werk ben ik als een razende naar ons nieuwe huis gereden want ik kon niet wachten om het eindresultaat te bewonderen. Hoe nerveus kan je zijn. Toen ik naar binnen stapte viel ik echt stil van verbazing, wat een verschil met die landelijke oranje tegels. Zo ruim, groot en licht is ons huis nu. Wat een vakmanschap hebben ze geleverd, we zijn er erg blij mee!


Hebben jullie ook een houten vloer? Een houten vloer geeft een huis sfeer en warmte. Prachtig vind ik het. Binnenkort foto’s van de inrichting in ons nieuwe huis, stay tuned!

Dit vind je misschien ook leuk…

Verliefd op Muuto

Verliefd op Muuto

Sinds een paar weken ben ik helemaal verliefd op de warme rood, roze en terra tinten die veel voorbij komen op internet. Deze tinten maken de koude winterdagen een stuk vrolijker en ogen gezellig en warm! En kleur mag tegenwoordig in interieurs. Voor onze...

Ons nieuwe huis part two

Ons nieuwe huis part two

Tijdens het afbreken van het muurtje in en om de open haard kwamen deze prachtige bakstenen tevoorschijn! Wauw. Daar moest ik even een foto van maken. Helaas blijft deze niet zitten want het is een stukje muur wat achter ons tv meubel gaat verdwijnen en nog glad...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN