De Style Your Home Masterclass cursus

door | aug 22, 2021 | interieur | 0 Reacties

Maanden, dagen, uren heb ik aan deze masterclass gewerkt. Soms tussen de slaapjes van Nore door, soms in de avonden. Liters water en koffie gingen er door heen. En er zijn genoeg momenten geweest dat ik dacht, ‘pff ik stop er mee’. Want een cursus maken is niet gemakkelijk. Zeker als je geen enkel voorbeeld hebt en vanuit het niets begint te schrijven. Had ik een writersblock? Soms. Maar ik heb altijd de drang gehad om mijn kennis van interieur met jullie te delen. En het moment is nu hier! Ik ben ZO TROTS!

Deze cursus is niet zomaar een interieur masterclass. Nee, je leert alleen over de Scandinavische en Japandi woonstijl. Daarmee ben ik een van de eersten in Nederland die zich echt specifiek richt op 1 woonstijl. Dat is fijn, want waarom zou je leren over andere woonstijlen als je daar geen feeling mee hebt? Bovendien heb je er veel meer plezier aan als jij leert over iets wat jij leuk vindt.

In 9 modules kun je zelfstandig en dus op je eigen tempo aan de slag met de cursus. Wel zo fijn. Er zit geen eindtijd aan vast en je hebt een half jaar toegang tot de besloten Instagram pagina. Je kunt werken aan vijf creatieve opdrachten en doet veel inspiratie op door de fantastische shoptips!
Na deze cursus weet jij:

– hoe je kleurencombinaties kunt maken
– hoe je de rust in huis brengt
– hoe je samenhang creert
– en voel je je thuis in je eigen woning

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar de inhoud zal ik in deze blogpost wat pagina’s laten zien zodat je een goed beeld hebt van de masterclass. Let’s go!

We beginnen bij de basis in deze masterclass, je leert het verschil tussen de Scandinavische en Japandi woonstijl, je leert kleuren herkennen, de juiste wittint bepalen en de basis begrippen van het inrichten.


Uiteraard leer je ook hoe je een goed moodboard moet maken en welke tools je daarvoor kunt gebruiken. Je leert over composities, je leert materialen combineren en de don’ts in een interieur te vermijden. Je leest over miskopen, over het lichtplan en hoe je rust/eenheid in je woning brengt.


Shoptips horen er ook bij en die zitten er heel veel tussen! Lekker veel inspiratie opdoen zodat jij straks alle accessoires kunt shoppen voor in jouw interieur.

Met meer dan 80 (!) pagina’s heb jij voldoende leesvoer om van je interieur jouw thuis te maken. Voor de mama’s onder ons is er zelfs nog een apart hoofdstuk over kinderkamers, met daarbij heel veel inspiratie.

Ben je overtuigd? De komende tijd (tot 5 september 2021) is de cursus nu EXTRA voordelig, namelijk 89,- in plaats van de reguliere 119,- dus grijp je kans. KOOP JE TICKET HIER!

Koop de masterclass HIER en begin vandaag nog! Na het afronden van de betaling kun je mij toevoegen op het account van @styleyourhomemasterclass en stuur je een screenshot van je betaling. Het e-book ontvang je automatisch in je inbox. Daarna kan je van start!

Zie ik je aanmelding tegemoet? Laten we dan elkaar e-meeten op het account van @styleyourhomemasterclass
Tot dan! Liefs, Greet

Disclaimer
Copyright © 2021 | Style and Sugar
*Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze cursus mag worden verveelvoudigd of gebruikt worden op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.
www.styleandsugar.nl / info@styleandsugar.nl*

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN