De verlichting in ons nieuwbouwhuis

door | aug 4, 2021 | interieur | 0 Reacties

Lampen zijn in interieurs vaak nog een ondergeschoven kindje. Mensen vinden het lastig een goed lichtplan te bedenken of weten niet zo goed welke lamp waar past. Niet voor niets besteed ik er in mijn adviezen vaak extra aandacht aan. Diffuus, indirect, direct, allemaal termen die je nog kunnen duizelen.

Verlichting is voor mij heel belangrijk, ik ben gek op het uitzoeken van mooie lampen, tegenwoordig zijn het niet meer alleen (functionele) lampen maar ook echte eyecatchers. Je mag dus best uitpakken met de verlichting in je woning!

Het liefst spaar ik wat langer voor design klassiekers op het gebied van verlichting, omdat ik het tof vind om eyecatchers te verzamelen. Ik heb dan ook een tab ‘wishlist lights’ op mijn telefoon staan. De helft kan ik nu afstrepen, de andere lampen moet ik nog voor sparen.

In de woonkamer hebben we gekozen voor een lamp van Georges Store, ik ben er helemaal verliefd op. We hebben de kleur ‘naturel’ en de kleur ‘nude ombre’ boven hangen, beide in een 80 cm formaat.

Dit is de nude ombre van Georges Store. Ik heb beide lampen al wat langer in huis, en niet besteld via de officiele site maar via Couleur Locale, ik weet niet of ze ze nog hebben daar.

Dan de prachtige bulbs die we boven de keuken hebben hangen, die zijn van Made.com, ze hebben ze niet meer helaas, maar zulke lampen kun je overal wel vinden. Je moet zoeken op ‘pendant lights brass’.

Het meest trots ben ik op de lamp die boven de eettafel hangt! De prachtige Market Set lamp, met webbing en zwarte biezen. Het is echt een mega grote lamp met een diameter van 120 cm, fijn formaat dus.

En als laatste de prachtige bollenlamp van Jotex, die moet nog worden opgehangen in de hal. Ik was al een tijd op zoek naar een plafondlamp met bollen, omdat onze hal niet zo groot is. Dan is een plafondlamp wel het fijnst, zodat je niet je hoofd stoot ūüôā

En dit zijn de lampen die nog op mijn wishlist staan, de paper pulp van Serax, de Vitra Akari lamp en de Ay Illuminate lamp. Echt wishlist materiaal dus als je de prijzen ziet!Welke lampen heb jij nog op je wensenlijst staan? Ik ben benieuwd! Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus¬†Style Your Home¬†hoop ik je te kunnen inspireren over all√©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees¬†hier¬†meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIE√čN