Deze DIY moet je proberen in de badkamer

door | sep 28, 2018 | DIY | 0 Reacties

Mijn hoofd stroomt soms over van de ideeën. Fijn, zou je zeggen! Maar ik heb te maken met het typische probleem ‘veel ideeën, weinig tijd’. Het liefst zou ik de hele dag DIY projecten willen maken, maar je kent het wel. Andere dingen in huis gaan voor 🙂 deze DIY is wel heel makkelijk. Lees verder!

> Wash your hands

Misschien kan je mijn badkamerpost nog herinneren? Een paar maanden geleden hebben wij onze badkamer een flinke makeover gegeven. Nieuwe tegels op de vloer, een Scandinavisch wasmeubel, spiegel met verwarming en een stel zwarte kranen. We zijn er nog iedere dag blij mee. Afgelopen weekend verfde ik de gele kozijnen en hingen we deze prachtige witte jaloezien op, in dezelfde stijl als beneden. Wauw, wat een verandering! Dankjewel InsideBlinds voor het opsturen.

Tsja. Ik stoorde mij alleen steeds aan de lelijke shampoo- en douchegel flessen. “Kan dat niet mooier?” dacht ik. Dus, en voila! Ik maakte deze simpele DIY, namelijk deze mooie douchegel- en shampoo flessen. En oké, ook eentje voor handzeep.


De flessen zijn van glas, dat wilde ik per sé omdat er al genoeg plastic in de wereld bestaat. Deze apothekersflessen zijn van zichzelf ook zwaar waardoor je ze niet zomaar kunt omstoten. Ik bestelde ze, na een lange zoektocht, online bij Magical Naturals en deed er gelijk 3 zeeppompjes bij.


Het meest fijne vind ik dat je de flessen gemakkelijk kunt bijvullen met je favoriete shampoo of douchegel (misschien zelfs met een milieuvriendelijke verpakking!) en dat ze onze badkamer in een klap hip en anders maken.

> Simpele en stylish DIY!

Mooie stickers vinden was wel een dingetje, want je moet er rekening mee houden dat deze waterdicht zijn. Gelukkig vond ik deze bij KARWEI. En na een paar keer getest te hebben, zijn deze stickers inderdaad waterproof!

Wat vind jij van deze toffe shampooflessen? Een simpele en budgetvriendelijke DIY! Deze flessen kosten mij nog geen 15 euro, inclusief stickers. Ben je gek op de kringloop? Let daar dan goed op, want deze apothekersflessen kun je daar ook regelmatig vinden. Succes!

Latté handdoekjes en geurstokjes van Humdakin – houten jaloezien van Insideblinds – flessen van Magical Natuals – stickers KARWEI

Dit vind je misschien ook leuk…

Ferm living poppenhuis met DIY meubeltjes

Ferm living poppenhuis met DIY meubeltjes

Na het maken en inrichten van Nore haar Maileg huis, en het zien van al die toffe poppenhuisprojecten op Pinterest, begon het bij mij ook te kriebelen. Ik wilde dit proberen! Een designhuis inrichten, maar dan in het miniatuur. Ik besloot op internet te zoeken naar...

DIY: van erfstuk naar modern hobbelpaard

DIY: van erfstuk naar modern hobbelpaard

Deze DIY is voor mij net wat meer bijzonder dan alle andere die ik heb gedaan, ik toverde het erfstuk van mijn oma namelijk om tot mooi hobbel(schaap) paard voor Nore. Achter deze DIY schuilt dus een bijzonder verhaal, namelijk dat mijn oma én mijn moeder beide op dit...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN