Deze items horen tot de Instagram eenheidsworst 2

Op Instagram inspireren we elkaar elke dag, bewust én onbewust. Ken je de tag #Instagrameenheidsworst? Ik besloot om de leukste trends weer met jullie te delen!

Heb jij mijn vorige blog al gelezen over de Instagram eenheidsworst? Als een item hip en trendy is zien we dit als eerste terug op internet én op Instagram. De plek waar wij allemaal graag onze dagelijkse portie inspiratie op doen. Wist je dat er een speciale hashtag bestaat waar deze trends zichtbaar onder zijn? Dat is de tag #instagrameenheidsworst aka eenheidsworst. Men gebruikt de term eenheidsworst als het gaat om iets wat aantrekkelijk is en als je het veel voorbij ziet komen. Zo ook in sommige interieurs op Instagram. Ik vond het een leuk idee om deze trends steeds met jullie te delen. Kijk én lach mee!

Macrame wandkleedje

Ah, het macrame wandkleedje. Eerst nergens te krijgen en alleen op Pinterest te zien, inmiddels liggen de winkels er vol mee. Een super leuk alternatief voor als je een saaie muur hebt, of je tuin een bohemian sfeertje wilt geven. En zelf knopen is ook goed te doen.

Knoopkussen

Toen ik vorig jaar augustus een blog plaatste over het maken van een knoopkussen wist ik niet wat ik zag. Zoveel bezoekers! Iedereen wilde zo'n kussen. Inmiddels kun je ze helaas overal wel aanschaffen (Intratuin of je koopt ze via Instagram). Het blijven ontzettend toffe kussens. Hier lees je trouwens nog een keer hoe je er zelf eentje maakt. Foto is van Nathalie van der Meer.

Tjalle en Jasper lampje

Ik ben zelf een trotse bezitter van twee lampjes van deze heren. Ken jij het merk Tjalle en Jasper al? Ik ben gek op het minimalistische, simpele design. Het hout maakt dat het lampje gelijk een warme uitstraling heeft zonder dat deze aan is. Hoe mooi. Deze foto is van Milou Nieuwenhuis.

Plaid van lontwol

Oh, ik heb ze gehad. Twee stuks zelfs. Ik vond het bij anderen zo mooi staan en bij mezelf iets minder. Deze plaids van lontwol zijn razend populair en een tikkeltje duur maar wel onwijs warm. Enig nadeel, ze pluizen als een gek. Stofzuiger in de aanslag dus! Blogger Miss Jettle laat zien hoe je zo'n plaid het beste kan stylen in huis.

Monstera plant

Eén van mijn lievelingsplanten, de Monstera oftewel gatenplant. Een populaire plant op Instagram, net zoals de Pilea en de Alocasia Zebrina. Heb jij 'm al in huis? Mocht je geen groene vingers hebben, een poster met een illustratie van een monstera plant er op telt ook. Dan doe je nog steeds mee met de groene trend! Wist je dat er zelfs een hashtag bestaat? Dat is Monstera Monday. Veel mensen plaatsen dus op maandag een foto van hun eigen Monstera plant. Foto van That Friday Feeling.

Letterbord

I like it, deze letterborden. Oké het is niet echt orgineel meer om er eentje in huis te hebben maar ze blijven gaaf! Hoe leuk is het om je liefde te verrassen met een zelfgemaakte boodschap op dit bord? Of ten huwelijk worden gevraagd met een quote? Zoek maar eens op de hashtag letterbord en je vind duizend ideen op Instagram, en trouwens ook op Pinterest als je even inspiratieloos bent voor een goede quote. Foto van Huisje aan de haven.

Zo. Dat waren ze weer voor nu! Misschien denk je nu wel, oh je bent die trend vergeten of je hebt nog niet geschreven over dat. Laat dan hieronder een reactie achter zodat ik er in een volgende blog over kan schrijven. In een volgende blog staan o.a. de Wown hype, IXXI en de lightboxen centraal. Bedankt voor het lezen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *