DIY Fotokastje opknappen met Rust-Oleum

Yes! Weer tijd voor een leuke DIY! Ik gaf ons zwarte fotokastje een make-over met spraypaint, lees je mee?

Ik ben ZO blij met het resultaat van deze simpele DIY. Al tijden ergerde ik me aan het zwarte fotokastje in onze slaapkamer. Prachtig hoor, dat zwart maar zo hard in contrast met de andere kleuren in deze kamer. Dus ik besloot rond te neuzen of ik 'm misschien ook kon opknappen.

Aangezien het kastje van metaal is, dacht ik dat het peanuts zou zijn. Het was wel iets meer werk dan ik dacht, maar het resultaat is verbluffend!

Ik ontving van Rust-Oleum een paar bussen spraypaint in oldwhite (beetje gelig!) en goud metallic paint. De beste keuze ooit, want wit was waarschijnlijk heel saai geweest en het kastje past nu heel goed bij de andere warme kleuren in onze slaapkamer.

Indien je ook van plan bent om een object op te knappen met spraypaint, is het altijd belangrijk om eerst goed te ontvetten. Eventueel een primer te gebruiken en dan pas aan de slag te gaan. Vergeet ook niet de ruimte goed af te dekken! Spraypaint laat echt wel een flink spoor achter, dus zorg ervoor dat je goed afdekt en afplakt.

Het enige lastige met dit kastje was het deurtje van glas. Deze mocht absoluut niet onder de witte verf komen. Dus goed afplakken en starten maar! Ik heb gemerkt dat werken met dunne lagen verf het allerbeste werkt, dus heb geduld. Dat zal uiteindelijk alleen maar mooier worden!

Wat vinden jullie van dit resultaat? Ik heb gelijk weer wat leuke foto's van onze slaapkamer toegevoegd, het is echt een hele fijne plek maar het behang vind ik lastig te fotograferen. Ben wel heel blij met deze foto's!

Laat me weten of je ook zin hebt gekregen in een make-over? Rust-Oleum verkoopt niet alleen goede spraypaints , maar ook fijne verf en andere lakken. Verkrijgbaar bij o.a. de Karwei. Succes!

Deze blog is gesponsord door Rust-Oleum. Ik kreeg van hen deze spraypaints opgestuurd en krijg er een kleine commissie voor.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *