Doen! Twinnen met je kindje

Hoe geweldig is het om voor de feestdagen dezelfde outfit te hebben als je kindje? Of net dezelfde broek te dragen? Ik ging voor jullie op zoek en zocht de leukste twinning outfits uit. Lees je mee?

We zien het steeds vaker, leuk! Twinnen met je dochter, twinnen met je zus of zelfs met je man of het hele gezin. Maar denk je "wat is twinnen"? Het is eigenlijk niets meer of minder dan het zelfde dragen. Zoals je tweelingen hetzelfde aankleed, kan je ook je zoon of dochter hetzelfde aankleden.

Je kunt er voor kiezen om 1 item hetzelfde te dragen, zoals een legging. Maar je kunt ook gehele outfits matchen. En dat hoef je echt niet precies dezelfde merken te kiezen, gewoon dezelfde kleuren combineren volstaat ook. Ik vind het soms wel leuk om dezelfde kleuren te dragen als Nore. Dan lijkt het net alsof we 'twinnen', ik draag dan bijvoorbeeld een witte blouse, en zij ook. Dezelfde legging of gewoon dezelfde camel tint in een broek.

En voor een jongetje dan?

"Maar kan dat dan ook als ik een zoontje heb?" Natuurlijk! Beide een jeans in dezelfde tint, en een witte blouse bijvoorbeeld :-) Of doe een jurkje aan in dezelfde kleur als de trui van je zoontje. Helemaal leuk!

Het is best nog een ding om mooie outfits te vinden die Nore en ik samen kunnen dragen. Er is gewoon niet zo veel op de markt (misschien een idee om zelf te starten, hihi?) Maar natuurlijk heb ik mijn research goed gedaan, dus hier volgen wat merkjes die zowel voor mommy als voor dochter geschikt zijn. Lees je mee?

1. Bloemen flared leggings

Heel veel vragen over gekregen, over deze leggings van Hib voor de Heb. Ik kocht deze legging zelf afgelopen lente al online, maar spotte een paar weken geleden een kids versie- hoe cute. Ik MOEST deze legging voor Nore ook hebben. Helaas nog wel iets te groot voor haar, maar ze groeit er vanzelf in. Goede tip, want ze hebben leggings en overslagvestjes voor zowel mama als voor dochter.

Zowel voorkrijgbaar voor mama als voor dochter

2. Numero74

Misschien wel de meest bekende al in deze categorie? Numero74 is echt een fantastisch merk voor the mommy to be's, mama's en kindjes. Van beddengoed tot mooie slingers en van kraamcadeautjes tot fijne (heerlijk ruikende!) kleding. Numero74 is te koop bij Lidor en zij verkopen o.a. kleding voor mama's, zoals fijne jurken voor zowel dochter als moeder. Aanrader!

Blouse in mini size, jurk in mama size

3. Ammehoela Kids

Ammehoela Kids is wat mij betreft 1 van de leukste kledingmerkjes op de Nederlandse markt! Stoer, eigentijds en vooral met een eigen twist. Ze hebben nu dus ook enkele items die ook te dragen zijn voor de mama's, zoals dit blousje (ook in kids formaat). De gouden rokjes die Nore en ik dragen zijn ook van Ammehoela! Check het zelf even!

Blouse in mini size, blouse in mama size

4. Konges Slojd

Ja, een absolute lievelings, dit merk! Fantastisch dat ze nu ook enkele mommy items in hun collectie hebben. Niet heel erg makkelijk te vinden, maar ik vond bij Lidor (toevallig!) nog een paar jurken in de sale, en op heel veel Nederlandse website kun je daar dan het bijpassende boxpakje vinden voor jou mini.

Dress Chleo blush, romper Chleo blush

5. Josh V collectie

Ook heel cute, dit setje voor zowel mama als dochter! Helaas kan ik dit setje zelf niet meer aanschaffen om samen met Nore te dragen- want het shirtje is voor baby's tot 1 jaar, maar zeker de moeite waard. Leuk op een flared legging, bijvoorbeeld allebei een beige kleur!

Top klein en top groot voor mommy

Lees ook: kijkje in de kledingkast van Nore

Ben je geinspireerd geraakt? Super leuk! Soms brengen grote ketens zoals H&M en Zara ook wel eens mommy and me collecties uit, maar deze zijn vaak super snel weer uitverkocht. Maar wees creatief, want je kunt dus ook twinnen als je bijvoorbeeld allebei dezelfde kleur lila trui draagt. Tag je me als je ook gaat twinnen? Dat vind ik leuk!

Deze blog is niet gesponsord en geschreven omdat ik heel veel vraag kreeg naar de bloemenlegging die Nore en ik droegen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *