Een kijkje in de badkamer van..

Ik vind het zelf altijd tof om binnen te kijken bij andere mensen! Voor een opdracht besloot ik de badkamer te gebruiken van..

...mijn moeder! Vorig jaar besloten zij hun badkamer helemaal op de schop te halen en compleet te vernieuwen. Zo kozen zij voor Portugese tegeltjes in het nisje bij de inloopdouche en een prachtig bad. Toen Beddinghouse mij vroeg hun badcollectie te fotograferen besloot ik niet mijn eigen badkamer te gebruiken maar deze van mijn moeder.

You are the bubbles to my bath

Mijn moeder heeft een compleet andere interieurstijl dan dat ik heb, namelijk landelijk. Zo is de spiegel heel grof en hangen er stoere planken aan de muur. Ik laat je zien dat je juist met een Scandinavische woonstijl ook heel goed wat landelijke aspecten kan combineren en dat het dan alsnog modern en strak oogt. Natuurlijk heb ik de echt 'landelijke' items niet gefotografeerd ;-)

Als je een mooie badkamer hebt mag mooi badgoed natuurlijk niet ontbreken om de look af te maken. Ik vind het belangrijk om mooie handdoeken, gastendoekjes en washandjes te hebben en deze mogen ook best in het zicht hangen. Kies, als je daarvoor gaat, voor dikke en rijke handdoeken van goede kwaliteit. Bezuinig liever niet op handdoeken en kies exemplaren die jaren meegaan, zoals deze van Beddinghouse.

De Sheer Collectie handdoeken van dit merk zijn eerlijk gefabriceerd en sustainable, dat inhoudt dat de handdoeken op een duurzame manier zijn ontworpen. Dat geeft een goed gevoel! De handdoeken zijn super zacht, dik (wat een volume!) en blijven na het wassen mooi en van goede kwaliteit.

Stylen met handdoeken is niet zo lastig. Stapel ze bijvoorbeeld mooi op en leg ze op een plankje in je badkamer. Of doe net als ik, hang ze over een bamboe ladder of mooi glazen douchewand. Het belangrijkste is dat je kiest voor dezelfde handdoeken, maar varieren in kleur is best leuk!

Zo koos ik voor deze foto's naturel kleuren in wit en zand, wat de badkamer een rustige en Scandinavische sfeer geeft. Wat fijne badproducten van Meraki erbij en de badkamer is afgestyled! Wat is dit douchehoekje toch een plaatje he?

Wat vinden jullie van de badkamer van mijn moeder en van deze nieuwe Sheer badcollectie van Beddinghouse? Ze verkopen ook beddengoed (it's all in the name!) dus neem gauw een kijkje!

Zie bovenstaande afbeeldingen voor de blog die ik schreef over het beddengoed van Beddinghouse ;-)

(Deze blogpost is gesponsord, ik kreeg het badgoed van Beddinghouse opgestuurd om hier content mee te maken)


Reacties

Aanlegzwembaden 1 year ago

Wat een geweldige badkamer zeg! Erg leuk om te zien hoe je moeder een collectie heeft voor haar zelf. Veel variërende producten zie ik, bij mij is een shampoo en conditioner al voldoende, maar dat ben ik :)

Nora 3 years ago

Knap seg!
Mag ik vragen waar je het gouden mandje gekocht hebt?

Jannie Hoeksma 4 years ago

Hallo
Wat een prachtige badkamer. Wij hebben ook een nieuwe badkamer. In een Scandinavische stijl. Ik vind het badmatje
erg leuk. Mag ik vragen waar die is gekocht?
Groetjes Jannie.

Lisanne 4 years ago

Mooi hoor die badkamer! Wij zijn bezig met de indeling van onze badkamer en ik vroeg me af of die ladder en badmat zo niet nat worden van de douche?
We willen namelijk ook zoiets met de douche (zonder deur) maar ik ben bang dat het een zwembad wordt dan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *