Een minimalistisch kersthuis met Intratuin

door | nov 30, 2018 | interieur | 0 Reacties

Voor Intratuin ging ik aan de slag met het creeren van een minimalistisch kerstsfeertje in huis. Zo kocht ik o.a. een Ceder boompje, wat papieren kerststerren, houten deco boompjes, hangers en wat groen voor mijn Menu kandelaar. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Kijk je mee?

Intratuin kersttrends
Wist je dat Intratuin op dit moment 5 hippe kersttrends in haar collectie heeft? Dat maakt het kiezen van spulletjes een stuk gemakkelijker, je houdt je gewoon aan één thema! Dit zijn de thema’s:
– Frost Delight, een prachtige trend met veel wit tinten
– Denim Blues, blauw, blauw en nog eens blauw
– Floral Deluxe, veel roest, oudroze en donkerpaarse tinten
– Happy Retro, vrolijke kleuren met retro planten en groen
– Coming Home, klassieke kerstkleuren zoals rood en groen

Jij kan vast wel raden voor welke trend ik ben gegaan als je de eerste foto ziet? Juist, een mix tussen de trend ‘Floral Deluxe’ en ‘Frost Delight’. Denk je aan Kerst, dan denk je aan Intratuin. Een betere plek om inspiratie op te doen en je alvast helemaal onder te dompelen in het kerstgevoel, is er niet. Ik ging voor mijn spulletjes naar Intratuin in Duiven en slaagde daar goed.

#### Donkerrood, oudroze en fris wit
Wat is er mooier dan je huis aan te kleden met de spulletjes die jij mooi vind? Vorig jaar had ik echt moeite om mooie kerstspullen te vinden maar het lijkt wel alsof je tegenwoordig overal mooie eyecatchers kunt vinden. Zo wilde ik dit jaar juist gaan voor een smalle, simpele boom en geen joekel van een kerstboom. Ik vond deze speciale boom met pot, de Ceder. Helemaal overgevlogen vanuit het verre Noorden, en dus ook wat prijziger. Maar al zijn geld dubbel en dwars waard.

Als aankleding koos ik voor bordeauxrode, oudroze en roestrode papieren ornamenten van Intratuin. De kleuren matchen heel mooi bij de grijsgroene takken van de Ceder.

De boompjes verzamelde ik stuk voor stuk en zo maakte ik op het plankje een soort ‘mini bos’. Ik vind het super schattig staan en je kerstfeer is snel gemaakt.

Voor het raam een paar mooie kerststerren (zie Instagram) en als finishing touch gaf ik mijn hangkandelaar een metamorfose met groen. Dit groen kan je ook overigens allemaal kopen bij de Intratuin!

Staat het niet ontzettend sfeervol?


Je kunt kans maken om één van deze kersttrends te winnen voor je eigen huis. Hoe gaaf is dat? Wil je ook net als ik een Ceder boompje, en van die mooie hangers? En winkelen voor 1500 euro? Doe dan mee via deze link en doe dit vóór donderdag 6 december 18.00.


Wat vind jij van ons kersthuis? Dit is nog niet alles hoor! Op Instagram ga je deze maand nog veel meer voorbij zien komen 😉 bedankt voor het lezen!

Ik schreef deze blog voor Intratuin en kocht daar de mooiste spulletjes, bedankt Intratuin. Dit beteft een gesponsorde post.

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN