Favoriete items 10x moois van MENU

Af en toe deel ik graag mijn favorietjes met jullie op interieurgebied. Dit keer één van mijn favoriete merken, MENU. Lees (kwijl) je mee?

Al sinds dat ik van de Scandinavische woonstijl houdt, ben ik gek op design. En het combineren van design met mooie materialen, zoals planten en een tikkeltje bohemian. Ik vind het zo tof om een design item te kopen en deze helemaal tot zijn recht te laten komen in huis. Mooi design verdiend een mooi plekje. Diegene die mij goed kennen weten dat mijn lievelingsmerken o.a. HAY, Menu en Ferm Living zijn. Omdat ik nog geen eerdere blog aan het merk Menu heb gewijd, komt daar vandaag gauw verandering in. Kijk je mee naar 10 van mijn favorieten?

1. Menu Phold container

Zo handig, een bakje waar je je ditjes en datjes in kwijt kunt. Zulke bakjes zijn eigenlijk onmisbaar in ruimtes zoals je keuken of badkamer. Even die wattenstaafjes verstoppen en uit de lelijke drogistverpakking halen. Binnen één mum van tijd heb je een eyecatcher in je badkamer te pakken!

2. Norm wall clock

Ik heb een zwak voor goud. Hoe prachtig is deze goudkleurige klok?

3. Hip stoffer en blik

Ook als je niet van schoonmaken houdt, maakt deze stoffer en blik je werkzaamheden nog leuk. Geef dit stoffer en blik na het schoonmaken een mooi plekje in je (bij)keuken.

4. Houten juwelenbox

Voor je mooiste en meest dierbare sieraden, deze prachtige tijdloze juwelenbox met vakjes.

5. Marmeren kandelaar

Er was een periode dat marmer echt niet meer kon, maar gelukkig is dat verleden tijd! Deze kandelaar mag weer op onze tafels pronken!

6. Peper en zoutstel

Als je dan toch aan het koken bent, koop dan gelijk een hip en tijdloos peper en zoutstel. Een mooie toevoeging op je aanrecht.

7. Velvet afterroom chair

Velvet gaat gelukkig nog niet verdwijnen in 2019! Genoeg redenen om na te denken over het aanschaffen van deze mooie velvet stoel.

8. Prachtige verstelbare bollamp

Een uitvinding vind ik, lampen die je tegenwoordig kunt dimmen. Bollampen zijn helemaal hip op dit moment en helemaal in combinatie met brass.

9. Juwelenstandaard

Ik ben al trotse bezitter van deze tijdloze juwelenstandaard. Een standaard om je mooiste juwelen en horloges te laten zien!

10. Nudekleurige vaas

Deze vaas is al mooi zonder een bos bloemen. Op tafel, of op je nachtkastje. Een vaas die mooi hoog is zodat je bloemen genoeg ruimte hebben om te pronken op tafel.

Wat vind jij van deze 10 design items? Natuurlijk zijn sommige items iets duurder en misschien niet voor iedere portemonnee weg gelegd. Maar eigenlijk is sparen voor zo'n item nog wel het leukste en het beste om te doen. Want dan ben je extra blij en trots met je mooie designstuk! Voor welk item ga jij?

Dit blog schreef ik in samenwerking met MisterDesign en is gesponsord.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *