Good night sleep tight

Onze verhuizing is inmiddels alweer een paar weken geleden, wat gaat de tijd snel! Nadat we de woonkamer beneden zo goed als af hadden gemaakt stond de slaapkamer op de 'to do list'. Ik neem je mee in onze frisse slaapkamer! Lees je mee?

De slaapkamers boven waren een drama, althans vond ik. Oranje vloeren, creme kleurige wanden en balken in lelijke tinten. Het voelde oud en het zag er ook zo uit. Nadat we het een en ander hebben veranderd in de slaapkamer zie vorige blog ziet het er zo anders uit! Fris, licht, ruim en bovendien Scandinavisch. Afgelopen zaterdag heb ik dan ook samen met mijn vriend de slaapkamer aangepakt. We hebben een nieuw matras gekregen, de Egg chair opgehangen, nieuwe kussens gekocht en de boel gezellig aangekleed. Wat een verschil! De andere slaapkamers boven zijn nog van de oude stempel en willen we uiteindelijk nog gaan opknappen, maar alles stap voor stap. Er hangen nog geen bedlampjes, want we zijn nog op zoek. Misschien heb jij een tip?

Ik vind het vooral belangrijk om een ruimte waarin je slaapt rustig te houden en niet te druk aan te kleden met accessoires. In ons vorige huis hing ook een televisie in de slaapkamer maar deze hebben we hier bewust niet opgehangen. Ik merk dat ik al veel meer tot rust kom dan in ons vorige huis en een fijn pluspunt is dat ik hier in de ochtend wakker wordt door fluitende vogels.

En wauw! Ons nieuwe matras van Emma slaapt heerlijk! Wat een beauty is het, zo licht, hygienisch en comfortabel. Het matras werd geleverd in een doos bijna net zo groot als ik zelf, maar de buitenkant zag er al hip uit. Bovendien las ik in de gebruiksaanwijzing dat het matras binnen een uur al ready-to-sleep was. En zo gezegd, zo gedaan. Het matras is inderdaad binnen enkele minuten van een plat pakketje veranderd in een comfy matras van topkwaliteit.

Pluspunt aan dit matras van Emma is dat het bestaat uit enkele lagen, waardoor je het matras zowel op de grond als op een pallet/bed kan gebruiken (handig voor loges).
Door de ademende laag kan het matras met gemak op de grond blijven liggen, het blijft door ventileren. Wij merken vooral dat het matras zich aanpast aan je gewicht en lengte waardoor je minder last krijgt van stijfheid en koude spieren in de ochtend. Het matras zorgt ervoor dat je comfortabel en uitgerust wakker wordt. Iets waar iedereen kritisch naar zou moeten kijken. Je slaapt tenslotte bijna 33% van je leven en je lichaam is je alles, toch? :-)

Wat een wereld van verschil is dit! Letterlijk slapen wij vanaf nu op wolkjes, en laat ik nu gek zijn op slapen. Wat vinden jullie van onze slaapkamer-metamorfose? En kennen jullie het merk Emma al? Gebruik de code 'styleandsugar21' en bestel je Emma matras de hele week nog met 21% korting! Welterusten.

Note: Ik heb dit matras gratis gekregen van Emma om te testen. De foto's zijn door mij zelf gemaakt en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *