Inspiratie | Hip Designmerk

Enige tijd geleden schreef ik een blog over mijn favorieten van Zuiver. Dit keer show ik jullie mijn favo's van het toffe merk Design House Stockholm!

Een hip merk welke je bij het zien van deze onderstaande plaatjes nooit meer zult vergeten. Deze collectie van Design House Stockholm is om te smullen zo mooi ♡

Het Scandinavische Design House Stockholm ziet zichzelf als een uitgever van design, met de ontwerpers als auteurs. Zij ontwikkelen en produceren de ontwerpen van nationale en internationale designers. Samen met hen zoekt Design House Stockholm naar ontwerpen van design meubels met een vernieuwend concept. Misschien ken je wel de toffe knot kussens, welke lijken op een ouderwetse scheepsvaartknoop.

Greenhouse plantenkas

Het is zo tof om je in een bepaald merk te verdiepen, zo kom je ineens hele andere ontwerpen tegen! Zo stuitte ik tegen deze prachtige kas aan, de Greenhouse. Hoe gaaf is dit! Zo vlak voor het raam of zet de kas op een centraal plekje in je woonkamer. Altijd een groen stukje vlakbij, het geeft rust en ontspanning. De kas is gemaakt van essenhout en heeft aan weerszijden raampjes van glas. Verbouw je eigen groentes of plant je lievelingsbloemen. Deze kas is de ideale oplossing bij gebrek aan een eigen tuin.

Manana wandlamp

Deze wandlamp is geinspireerd op de mens, die zelfstandig tegen de muur aan leunt. De pootjes van deze lamp doen mij denken aan een geraamte. Dit ontwerp past goed in een licht, Scandinavisch interieur en neemt door zijn formaat niet veel ruimte in beslag.

Grijze poef

Een poef in huis is eigenlijk onmisbaar, hij is comfortabel, handig en licht van gewicht. Door de leren hendel kan je deze poef van Design House Stockholm makkelijk verplaatsen. Gebruik hem als poef voor je voeten als je wilt relaxen op de bank maar ook als extra zitplek voor gasten. Door zijn formaat is hij ook handig op te bergen en de ideale design accessoire.

Hippe designlamp die zelf kan staan

Deze Cord lamp is zo gaaf! Ik blijf mij verbazen als ik naar het plaatje kijk, wat een tof ontwerp. Je moet er maar opkomen. Deze staande lamp kan dus zelfstandig staan en het is de bedoeling dat je er alleen maar een peertje indraait. De lamp komt het best tot zijn recht in een Scandinavisch interieur tegen een lege wand.

Wat een gaaf merk! Hip, minimalistisch en tijdloos. De kleuren en materialen maken dat deze in ieder interieur passen. Welk item van Design House Stockholm is je favoriet? Houdt mijn blog in de gaten, want binnenkort kan jij een item winnen van dit toffe merk!

Liefs,
Greet

Ik schreef deze blogpost in samenwerking met webshop MisterDesign. Op deze blog zul je altijd een eerlijke review over een product of merk vinden.


Reacties

Nena 7 years ago

Wat een leuke dingen hebben ze ! die lamp en plantenkas vind ik echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *