Japan meets Marokko slaapkamer

Het is alweer een tijd geleden dat ik onze slaapkamer liet zien op het blog! Deze heeft namelijk weer een update gekregen, lees je mee?

Soms is het gewoon nodig om veranderingen een plaatsje te geven op het blog. Dit is er zo eentje. Ik ben zo blij met de laatste veranderingen in onze slaapkamer! Het behang en de nieuwe tinten geven de slaapkamer een chique hotel look, Japan meets Marokko stijl.

Bloesembehang

Al een tijdje liep ik met het idee om de muur achter ons bed te voorzien van een kek behangetje maar kies er dan maar eens eentje uit, een hele klus! Toen ik aan het kijken was bij Wonen met Lef spotte ik dit prachtige behang van HK Living, met subtiele kleuren en mooie bloesems. Een beetje Japans, maar wel goed passend bij de sfeer die wij in ons huis hebben. Ik besloot het printje te bestellen.

Flink aan de slag

Na de komst van Nore waren vrije uurtjes schaars, dus duurde het eventjes voordat ik weer eens flink aan de slag kon in huis. Toen Nore afgelopen maand naar het KDV ging voor een wen ochtendje besloot ik mijn handen uit de mouwen te steken en van start te gaan met dit behang. Na een ochtend zat het behang op de muur, wauw wat een verschil!

Japan meets Marokko

Het behang geeft de slaapkamer een Japanse vibe, en het is aanwezig maar tegelijkertijd ook rustig door de vergrijsde kleuren. De gouden accenten, zoals de hangplant, de gouden lamp en de kleur van de kussens geven de slaapkamer een Marokaanse touch. De alocasiaplant in de rieten mand vind ik er helemaal bij passen.

Etnische woonstijl

Om het verschil tussen de Japanse en de Marokkaanse woonstijl nog sterker te laten uitkomen koos ik voor een zacht vloerkleedje op de grond. Deze bestelde ik bij Sukhi vloerkleden en is super comfy voor de voetjes. Het Berber tapijt is handgemaakt en werd verstuurd vanuit Marokko. Er zat zelfs een kaartje bij van de maakster, heel persoonlijk. Ik vind het combineren van het Beni Ouarain kleedje en de accessoires goed geslaagd, de slaapkamer neigt nu richting Etnisch en ik hou ervan!

Ik ben super trots op het eindresultaat! Wat vinden jullie van deze laatste verandering in onze slaapkamer? Geen extreme make-over maar wel een leuke om op het blog te plaatsen :-)
En nu ben ik zelfs in het bezit van twee Beni Ouarain kleedjes!

Deze blog is niet gesponsord, ik kreeg het vloerkleedje van Sukhi opgestuurd om over te schrijven.


Reacties

Jennie 4 years ago

Super mooi geworden en heerlijk dat kleed aan me voetjes

Greet 4 years ago

Hi Jennie, wat lief haha! Thanks ;-)

Nena 4 years ago

Ziet er wel heel gezellig uit!

Greet 4 years ago

Hé Nena, wat lief! Dankjewel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *