Kerst in ons huis met Søstrene Grene

Onze eerste kerst met Nore, zo speciaal. Daar horen mooie ingepakte kerstcadeautjes bij! In dit blog foto's van ons tweetjes en de allerleukste inpak ideeën met Søstrene Grene. Kijk gauw!

Ik blijf maar terugdenken aan vorig jaar, toen ik met mijn dikke buik rond de kersttafel zat en mijn kerstjurkjes niet meer paste. Nu is er een klein meisje bij en ik vind dit zo speciaal. Diegenen die mij goed kennen weten dat ik ontzettend fan ben van de winkel Søstrene Grene. Mijn lievelingswinkel, vol hebbedingetjes, prachtige inpakpapiertjes, lintjes, kaartjes, etc.

Dear Santa, look at this presents

Toen Søstrene Grene mij vroeg om samen te werken sprong ik dan ook een gat in de lucht! Zij staan bekend om betaalbaar design en prachtige knutselitems, en een wisselend assortiment. Kijk mee naar de leukste inpakideen.

Kerst is geen kerst zonder mooie ingepakte cadeautjes of mooie versiering in huis. Heb je niet veel budget, maar vind je het wel heel leuk om zelf je cadeau's met zorg uit te zoeken en in te pakken? Nore en ik laten zien hoe je de mooiste cadeautjes inpakt!

Inpakken is het halve werk

Eigenlijk doet mooi inpakpapier al veel voor je cadeautje. Kies er eentje met glim, een patroontje en mix en match met elkaar. Ik koos voor een glans nude papiertje met sneeuwvlokjes, eentje met mistletoes en een kerstbomenprint.

Pak strak in

Niets is zo mooi als strak ingepakte cadeautjes. Kijk op youtube filmpjes van verschillende technieken om in te pakken.

Lintjes, lintjes lintjes

Doe net als ik, en strik, wikkel of knoop lintjes om je cadeautje. Zolang de materialen en de kleuren maar matchen ziet elk cadeau er piekfijn uit. Als leuke toevoeging kun je er van alles bijstoppen om het cadeautje af te maken.

Think green

Heb je nog wat groen over van je kerstkrans? Of groeien er mooie rozenbottelstruiken bij je in de tuin? Of heb je nog wat droogbloemen staan? Wees creatief en gebruik dit groen op je cadeau. Succes gegarandeerd!

Kerstballen hoeven niet in boom

Wat ook super goed werkt op een cadeau, het toevoegen van kerstballen of ornamenten. Zo gebruikte ik deze dennenappel en ijsbeer als deco op dit cadeautje. Super leuk!

Maak je cadeau persoonlijk

Geen fan van namen schrijven op cadeau's? Gebruik dan een mooie foto van diegene. Je cadeau ziet er prachtig uit op die manier!

Use gold

Goud doet het eigenlijk altijd goed met kerst! Dus pak je trouwe vriend aka 'de gouden spuitbus' uit je kluskast en spuit voorwerpen goud. Of doe net als ik, spuit ornamenten die qua kleur net niet bij je cadeau passen gewoon goud.

Snelle inpakker

Geen tijd om al je cadeautjes in te pakken? Ga voor de simpele weg en koop mooie cadeaudozen. Strik of touw er om heen wikkelen en voila, klaar ben je.

En dan, tijd voor kerst

Nore en ik zijn er al helemaal klaar voor zoals je ziet. Vriendin Larissa van Pure By Morris, kwam langs om wat plaatjes van ons te maken speciaal voor deze campagne. Ze is nog maar net begonnen met fotograferen, goed hé. Wat heeft ze ons er leuk op gezet! Ik heb door deze opdracht voor Søstrene Grene nog meer zin gekregen in de kerstperiode!

Wat vinden jullie van deze zelfmaak ideeën voor de allermooiste cadeautjes? Ik vind het leuk om jullie reacties te horen! Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen voor kerst :)

Deze blog is geschreven in samenwerking met Sostrene Grene. Deze blog is gesponsord. Ik ben super trots dat ik met deze geweldige winkel mocht samenwerken.


Reacties

Ciska 4 years ago

Prachtig ingepakt! Mooie sfeervolle foto’s! Complimenten ook voor Larissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *