Kerstcollectie Sรธstrene Grene '16

Toen ik een mail kreeg van het persbureau van Sostrene Grene was ik zo enthousiast. Wat een prachtige kerstcollectie hebben de zusjes Anna en Clara gepresenteerd voor het aankomend seizoen! En ik mag deze met jullie delen, vergeet niet te knipperen.

Sostrene Grene, een Scandinavische woonwinkel naar mijn hart. Verliefd ben ik iedere keer weer op de lage prijzen, de geweldige hebbedingetjes en hippe woonitems. Naast Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Groningen en Zwolle zit er nu ook een vestiging dicht bij mij in de buurt, Nijmegen! De nieuwe kerstcollectie van Sostrene Grene is om te smullen zo mooi. Die spulletjes, materialen, kleurkeuzes en sfeerbeelden maken dat ik al helemaal zin krijg in de kerstperiode! Ik weet het, sommige mensen hebben er niet zoveel mee maar ik vind December altijd zo'n gezellige maand. Liefde en gezelligheid, daar draait het voor mij om. Samen zijn met familie en vrienden, samen eten koken, spelletjesavonden en cadeautjes onder de kerstboom, fijn! Voordat het zover is wil ik deze prachtige beelden eerst met jullie delen. Voor de inspiratie, omdat ze zo mooi zijn en bovendien, fijne prijsjes waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen!

Hoe prachtig zijn deze beelden, ik vind ze waanzinnig mooi. Een leuk weetje; de foto's van de nieuwe collectie van Anna en Clara zijn geschoten in een oud kasteel in Kopenhagen. Ik ben vooral heel erg fan van het zwarte marmeren bijzettafeltje en het gouden bestek.

Vanaf week 45 liggen de kerstspulletjes van Sostrene Grene in de winkels! Ik heb al een plekje in mijn agenda gereserveerd om even een kijkje te gaan nemen. Weet jij al hoe je je kerstboom gaat optuigen? Of hoe je je woonkamer gaat inrichten tijdens de feestdagen? Hier nog geen concrete plannen want dan wonen wij pas net een maandje in ons nieuwe huis. Maar ik heb wel onwijs zin om de feestdagen door te brengen met familie en vrienden in ons nieuwe huis.
Over verhuizen gesproken, ik ga jullie op de hoogte houden want over een paar dagen ontvangen wij de sleutel al. Mijn volgende blogpost zal dan ook vol staan met foto's van ons nieuwe huis. Stay tuned!

Liefs,
Style and Sugar x

Bron: Sostrene Grene


Reacties

Tanja 1 year ago

Wat een prachtige spulletjes allemaal! Gelukkig zit er hier 1 niet al te ver vandaan. Dat wordt shoppen :)

Greet 1 year ago

Hihi veel plezier met winkelen Tanja en wat lief dat je even reageert ๐Ÿ˜™

Leonie 1 year ago

Super leuk je eigen blog. En leuk geschreven. Ik heb nu al zin om een kijkje te nemen bij sostrene grene โ˜บ๏ธ

Greet 1 year ago

Dankjewel meis, leuk om te horen! Fijne dag! x

Judith Huls 1 year ago

Jaaaaaaaaa! Je hebt je eigen blog!! ๐Ÿ˜Š Leuk meis! ๐Ÿ˜™

Greet 1 year ago

Dankjewel! Zo leuk om te horen! ๐Ÿค—๐Ÿ’ž

Manon 1 year ago

Heel leuk geschreven! Ga snel weer eens een kijkje nemen in de winkel. Ik kom er ook graag ๐Ÿ˜Š

Greet 1 year ago

Dankjewel ๐Ÿ˜š zeker doen!

Danielle 1 year ago

Super leuk lieve Greet! Heel veel succes met jullie nieuwe huis en je blog ๐Ÿ€

Liefs, Danielle

Greet 1 year ago

Dankjewel sweety voor je compliment. Vind ik super om te horen ๐Ÿ˜š

Esmรฉe 1 year ago

Leuk artikel! Krijg nu al zin in kerst!

Greet 1 year ago

Ik ook! Laat maar komen ๐ŸŽ…

Laura Schra 1 year ago

Mooi stukje meis! En ik ga zeker een bezoekje brengen aan sรถstrene grene!

Greet 1 year ago

๐Ÿ˜š dankjewel lieve Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *