Kijkje in de kast van Nore

door | apr 5, 2020 | mama | 0 Reacties

Nadat ik laatst een blog deelde over haar outfitjes kreeg ik veel vragen of ik ook een tour door haar kledingkast wilde geven. Vandaag geef ik je dan ook een kijkje achter de twee deuren van haar kast en laat ik je zien hoe ik deze heb ingedeeld. Bekijk ook de Instagram TV video die ik binnenkort opneem over haar outfitjes 🙂

> I like my money where I can see it, in her closet

Allereerst, de meest gestelde vraag; ‘waar is jullie grijze kledingkast van?’
Die is van de IKEA. Wij kwamen deze vorig jaar per toeval tegen tijdens ons rondje Ikea en vonden meteen de kleur zo mooi. Het is de Platsa kast, die je zelf wel helemaal nog moet samenstellen. De gouden knoppen hebben wij er zelf op gezet. We kozen voor planken aan de linkerkant, een hanggedeelte aan de rechterkant en een gedeelte voor schuiflades. Die laatste zijn zo handig voor al haar beddengoed, wieglakentjes, etc. De linkerkant van haar kast is vooral voor gekregen kraamcadeautjes, kleertjes die ik wil bewaren en andere hebbe dingen. De rechterkant is de kant die ik ook echt actief gebruik.

We beginnen met de rechterkant van de kast, de allerleukste kant vind ik zelf!

Op de middelste plank, onder het hanggedeelte staan 2 handige kratjes van Aykasa. In het kleine kratje rechts bewaar ik haar haarbandjes en mutsen. In het grote kratje links bewaar ik haar broekjes, leggings en rompers. Zo handig om het zo te scheiden!

Voor het kleine kratje een klein stapeltje truien. De rest hangt in het hanggedeelte.

Het hanggedeelte met daar haar leukste blousjes, truien en tuinbroekjes. Van links naar rechts: kruippakje Kletzkous, blouse Maed for Mini, jurkje Konges Slojd, vestje Noppies, bloemen blouse Zara en trui Zara (oude collectie).

Dan verder naar de uitschuifbare lades, die zijn zo handig! In de bovenste lade bewaar ik mijn Artipoppe draagzak en een toilettas met daarin kinderparacetamols, creme’s, thermometer, etc. Deze toilettas nemen we ook altijd mee als we een nachtje weg gaan. De slofjes op de plank zijn van Hvid.

In de middelste lade bewaar ik alle hoeslakens voor het ledikant. Die met die prachtige bloemen is een hoeslaken die Roisin voor mij maakte, prachtig! Kost wat, maar dan heb je wat. Die bruine is van Wehkamp, de witte van Ikea. Stippenlakentje van Mies&Co.

In de onderste lade liggen haar dekens, een gestreepte van Koeka en een kleiner luchtig dekentje van Disana.

Dan door naar de andere kant van de kast, de linkerkant, een iets minder spannend gedeelte hoor haha. Op de bovenste plank bewaar ik een zebra kop en wat kleine dingetjes. Daar onder een boxkleed van Meyco en de maan mobiel van Urban Outfitters.

Op de middelste plank staat Nore haar herinneringenbox. Een prachtige box welke ik kreeg van By Woodz toen Nore net geboren was. Misschien leuk om de inhoud ook nog eens te delen hier 🙂

Dan door naar de schuiflades, in de bovenste bewaar ik de wieglakentjes, hoeslakens en wiegdekentjes waar ze niet meer onder slaapt. Allemaal nog super mooi natuurlijk, want ze heeft er maar heel even onder gelegen.

Daaronder een lade met kleertjes welke Nore niet meer past, maar welke ik ook niet wil verkopen. Sommige kleertjes moet je gewoon bewaren toch?

Onder haar kledingkast ligt een doos met daarin haar andere bedhemeltje, het prachtige hemeltje van Konges Slojd. Die gaat mee naar het nieuwe huis!

Lees ook: waar ik shop voor Nore

Ik ben benieuwd wat je van haar kast vind en of je hebt genoten van de foto’s? Zelf vind ik dit soort blogs altijd een feestje om te lezen, hihi.

Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Doen! Twinnen met je kindje

Doen! Twinnen met je kindje

We zien het steeds vaker, leuk! Twinnen met je dochter, twinnen met je zus of zelfs met je man of het hele gezin. Maar denk je "wat is twinnen"? Het is eigenlijk niets meer of minder dan het zelfde dragen. Zoals je tweelingen hetzelfde aankleed, kan je ook je zoon of...

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Vorig jaar vierden wij ook Sinterklaas met de familie, maar toen was Nore nog maar een half jaar oud. Die heeft er toen dus weinig van meegekregen. Dit jaar is dat wel anders. Ze zegt al steeds "Klaas"! En zingt de liedjes stilletjes mee. Het is echt al heel schattig....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allĂ©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEĂ‹N