Kijkje in Nore haar oudroze peuterkamer

door | mei 16, 2021 | interieur | 1 reactie

Iedere keer als ik haar kamertje binnen loop gaat er een geluksgevoel door me heen. Want was is het toch een fijne kamer geworden! Kijken jullie mee?

> Little girls, big dreams

Begin maart stond onze verhuizing gepland naar ons nieuwbouwhuis is Zwolle, Stadshagen. Nore haar kamertje was nog niet helemaal af en de vorige muurkleur (Sandy beach) van Flexa was nog niet goed gedekt. De sierlijsten stonden al een tijd op zolder om op de muur geplakt te worden dus ging ik aan de slag met de kwast! Oudroze kwam er voor in plaats, en we love it. Voor en na:

Maar natuurlijk de grootste reden van deze verandering was de komst van haar nieuwe bed. We hebben er een aantal maanden op moeten wachten, maar het was absoluut de moeite waard!

Nore heeft een walnoten houten peuterbedje ontvangen van Hola BB Amsterdam. Zo blij mee!

Juist door donkere kleuren te gebruiken in een kinderkamer zorg je voor dat contrast wat een kamer wat unieker maakt.

Het bedje heeft een vintage gevoel wat ik erg goed vond passen bij de ‘nieuwbouw’ sfeer van ons huis. De sierlijsten geven de kamer ook dat chique gevoel waar ik naar op zoek was.


Omdat wij een gietvloer hebben is het gebruik van warme materialen ook een must om het kille wat te doorbreken.

Velours gordijnen en de warme, wollen vloerkleden zorgen voor die warmte. De bedhemel geeft dat geborgen gevoel en zorgt voor een lieflijke look.


Met de komst van haar peuterbed moest er ook nieuw beddengoed komen, een matras en een echt kussen. Spannend! We kregen een prachtig bloemenovertrek van Little Dreamers. En we hebben bewust gekozen voor een eenpersoonsmaat, zodat we Nore fijn kunnen instoppen.

Vooral ik heb de eerste nacht niet heel diep geslapen, bang voor een meisje wat midden in de nacht uit bed zou gaan, maar het ging vanaf het begin super goed.


Ze is super blij en trots op haar grote meisjeskamer!

Hier onder de merken vernoemd, en stel gerust een vraag als je iets wilt weten over haar kamertje!
Veel liefs, Greet

Bedhemel, sand van Play at Slaep, maantjes Play at Slaep, ooievaar is van Deugniet&Co, beddengoed van Konges Slojd via Little Dreamers, wand mandje Meri Lou via Little Dreamers, vloerlamp van Konges Slojd via Little Dreamers, poppenhuis van hout via Petit Amelie, wandplank hout met kapstok IKEA, vlaggetjes wit via Lidor, vloerkussen oudroze met stippen via H&M Home, behang bloemenzee mosterd via Bibelotte bedding, grijze commode Kidsmill, vloerkleed mosterd stippen via Little Dutch.

Deze blogpost bevat gesponsorde content, ik kreeg het bedje en het beddengoed, lampje en mandje opgestuurd.

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

1 Reactie

  1. Britt Kinnegen

    Beste Greet, mag ik je vragen welke kleur je hebt gebruikt in jouw dochters kamer (de oud roze kleur). Alva bedankt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN