Kijkje in onze keuken

Onze keuken is een plek die ik nog niet eerder aan jullie heb laten zien. Toch is deze de moeite waard om over te bloggen. Ben je benieuwd naar onze Portugese tegels? Kijk dan gauw!

Soms heb je wel van die ruimtes in huis waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Toen wij ons huis kochten waren de muren in de keuken roze. Samen met de roze Portugese tegels vonden we dat te zoet. Maar het was niet onze grootste prioriteit. Afgelopen maand verfde ik de roze muren wit, en oh wat een verschil. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Droomkeukens

Ik verzamel op Pinterest geregeld plaatjes van droomkeukens. Met van die houten kastjes, zwarte greepjes en waar alles perfect is. Onze keuken is nog niet perfect, maar wel luxe en ruim. En niet perfect is ook goed. Ook heeft de vorige bewoonster de oude jaren 30' stijl goed laten terugkomen in de vensterbankjes. Daar ben ik erg blij mee. De vloertegels komen door de witte muren nu ook beter uit en de ruimte oogt niet meer zo zoet. Hurray!

Koffiesiroop met kaneelsmaak

Om onze keuken aan te kleden zocht ik nog wat accessoires. Ik ben altijd erg fan van de producten van Meraki maar besloot dit keer te gaan voor het merk 'mijn Stijl', waar ik al eens eerder afwasmiddel van kocht. Ik kocht o.a. een rieten mandje van Oyoy voor aan mijn kapstokje, een paar luxe vaatdoeken, een handoekensetje, afwasmiddel met olijf geur (heerlijk!) en koffiesiroop van Nicolas Vahe. Die laatste is trouwens een aanrader, ruikt ZO onwijs lekker naar kaneelkoekjes.

HOP! Op naar House of Products

Er zijn een paar online webwinkels waar je o.a. de producten van mijn Stijl kunt vinden, zoals bij House of Products. Een webshop waar ik regelmatig bestel en met een eigen merk, HOP. Zie je die mooie roze handdoek en die plantenzak? Die kocht ik daar ook. Je kunt bij House of Products terecht met een groot en klein budget.

Kortingsjagers

Altijd leuk, ik mag jou als trouwe lezer weer een toffe korting aanbieden van 15% op het assortiment van House of Products! Met de code HOP&STYLEANDSUGAR kun je iets leuks uitzoeken, en geldt op alles (behalve op boeken en sale).

Wat vind jij van onze keuken geworden?

Ik schreef deze blogpost voor House of Products. Deze blog bevat product placement.


Reacties

Greet 5 years ago

Hi Verie,

Wat lief van je! Dankjewel!

Verie 5 years ago

Ik vind de keuken echt super, de vloer ben ik verliefd op het kleurgebruik. Prachtig, ook dat je dat zo mooi weer terug laat komen in de planten en in het vaatdoekje. Geweldig. Geniet ervan!

Lieve-Groetjes,
Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *