Kijkje in onze keuken

door | feb 1, 2018 | interieur | 0 Reacties

Soms heb je wel van die ruimtes in huis waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Toen wij ons huis kochten waren de muren in de keuken roze. Samen met de roze Portugese tegels vonden we dat te zoet. Maar het was niet onze grootste prioriteit. Afgelopen maand verfde ik de roze muren wit, en oh wat een verschil. Dit had ik veel eerder moeten doen.

#### Droomkeukens
Ik verzamel op Pinterest geregeld plaatjes van droomkeukens. Met van die houten kastjes, zwarte greepjes en waar alles perfect is. Onze keuken is nog niet perfect, maar wel luxe en ruim. En niet perfect is ook goed. Ook heeft de vorige bewoonster de oude jaren 30′ stijl goed laten terugkomen in de vensterbankjes. Daar ben ik erg blij mee. De vloertegels komen door de witte muren nu ook beter uit en de ruimte oogt niet meer zo zoet. Hurray!


#### Koffiesiroop met kaneelsmaak
Om onze keuken aan te kleden zocht ik nog wat accessoires. Ik ben altijd erg fan van de producten van Meraki maar besloot dit keer te gaan voor het merk ‘mijn Stijl’, waar ik al eens eerder afwasmiddel van kocht. Ik kocht o.a. een rieten mandje van Oyoy voor aan mijn kapstokje, een paar luxe vaatdoeken, een handoekensetje, afwasmiddel met olijf geur (heerlijk!) en koffiesiroop van Nicolas Vahe. Die laatste is trouwens een aanrader, ruikt ZO onwijs lekker naar kaneelkoekjes.


#### HOP! Op naar House of Products
Er zijn een paar online webwinkels waar je o.a. de producten van mijn Stijl kunt vinden, zoals bij House of Products. Een webshop waar ik regelmatig bestel en met een eigen merk, HOP. Zie je die mooie roze handdoek en die plantenzak? Die kocht ik daar ook. Je kunt bij House of Products terecht met een groot en klein budget.


#### Kortingsjagers
Altijd leuk, ik mag jou als trouwe lezer weer een toffe korting aanbieden van 15% op het assortiment van House of Products! Met de code HOP&STYLEANDSUGAR kun je iets leuks uitzoeken, en geldt op alles (behalve op boeken en sale).

Wat vind jij van onze keuken geworden?

Ik schreef deze blogpost voor House of Products. Deze blog bevat product placement.

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN