Kleurenpalet nieuw huis

door | okt 20, 2016 | Uncategorized | 0 Reacties


Let’s start. In ons huis hebben we een soort U-vormige kamer met daarin de mogelijkheid verschillende hoekjes te kunnen creëren. Fijn! Voor de kleur achter de bank waren mijn vriend en ik er al snel uit. Blauw moest het worden. Een jaar geleden moest ik nog niets van blauw hebben, überhaupt geen kleur in huis. Ik had alles zwart wit. Nu ben ik er achter gekomen dat kleur enorm veel in huis doet. Ook met mij zelf als persoon! Ik merk dat kleur mij vrolijk maakt en dat ik blij wordt van lichte ruimtes met kleur. Geen saaie zwart-wit tinten meer in huis, exit! Dus gingen we naar de bouwmarkt om kleurstaaltjes uit te kiezen. En toen werd de nieuwe trendkleur van 2017 bekend gemaakt, prachtig. Denim Drift van Flexa komt als een soort lambrisering achter de bank. Wij vinden het een prachtige kleur die makkelijk te matchen is met andere tinten, zoals nude, grijs, wit en goud.

(image:cf17-coty-2.jpg link: http://www.ensuus.nl)
Bron: enSuus

Momenteel liggen er oranje tegels in de woonkamer en de hal beneden. We vonden ze een tikkeltje ouderwets en ons nieuwe huis verdient het om opgeknapt te worden! Daarom kozen wij voor een lichte houten vloer, zoals op onderstaande afbeelding. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat staan! In combinatie met de witte muren, de blauwe lambrisering en de zachte, wollige texturen gaat het vast en zeker prachtig worden.


Bron: Visgraatvloeren

De muur achter de piano krijgt een warme nude tint van Flexa, de kleur Urban Taupe. Hieronder te zien op de afbeelding. Blauwtinten in je interieur vragen namelijk wel om een warme tegenhanger. Ik vind deze twee tinten prachtig bij elkaar matchen en ze versterken elkaar als het ware. Om de kleur nog meer pit te geven vind ik het mooi om ook blauwe accessoires aan de muur te hangen, zoals bordjes of een Tomado rekje met spulletjes in deze blauw tint.


Prachtig staan deze tinten bij elkaar! Wellicht herinner je je nog dat ik een tijdje geleden een moodboard plaatste op Instagram met daarin het nieuwe kleurenpalet van ons huis. Hier komt hij nog een keer voorbij! Twijfel jij ook over de kleuren in je huis? Of ben je ze zat? Maak dan een moodboard! Dit heeft mij goed geholpen om uit mijn comfort-zone te stappen en te kiezen voor een geheel andere look. Zo kun je kritisch kijken naar je eigen mini-makeover. Vaak doen een paar kleine veranderingen al zoveel voor je huis.

Over een paar dagen weer een nieuwe blogpost over de updates van ons klus-avontuur, we zijn al een paar dagen hard aan het zwoegen. Nu ik deze blog schrijf zit er zelfs nog een beetje verf op mijn handen 😉 Stay tuned!

Dit vind je misschien ook leuk…

Verliefd op Muuto

Verliefd op Muuto

Sinds een paar weken ben ik helemaal verliefd op de warme rood, roze en terra tinten die veel voorbij komen op internet. Deze tinten maken de koude winterdagen een stuk vrolijker en ogen gezellig en warm! En kleur mag tegenwoordig in interieurs. Voor onze...

De nieuwe houten vloer

De nieuwe houten vloer

Onze nieuwe houten vloer ligt! Wij zijn zo blij! Wat staat het mooi, fris en wat oogt het ruim. We lieten de vloer leggen door een specialist in het leggen van vloeren in oude huizen, namelijk Van Dee uit Tiel. In ons nieuwe huis lag eerst een oranje tegelvloer op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN