NEW | Meet By Sidde, mooie én betaalbare banken

Mooie merken verdienen een mooi plekje online! Deze betaalbare en prachtige designs vormen samen een nieuw woonmerk: By Sidde. En lees gauw verder, want deze collectie is om te smullen!

Het is best lastig om een bank te vinden die helemaal voldoet aan je eisen. Vaak zijn de meeste banken lichtgrijs en vrij standaard. Of zijn ze weer te prijzig als je totaal verliefd bent geworden op het ontwerp. Ik ben nog steeds blij met onze velvet bank maar als je interieurverslaafd bent zie je altijd mooiere exemplaren. En dat is helemaal niet erg, meet By Sidde.

Comfortabel en design, blijmaker

Hier worden interieurliefhebbers blij van, een nieuw merk helemaal gericht op comfortable design banken. Heb jij al van dit nieuwe merk gehoord? Ik neem je mee in de wereld van By Sidde: betaalbaar Scandinavisch design en helemaal uit.. juist, Nederland! Toch niet geheel Nederlands, Sidde betekent namelijk in het Deens zitten. En laat dat nu net het belangrijkste zijn aan het kopen en hebben van een bank, lekker zitten.

Touwtjes in eigen handen

By Sidde is een nieuw merk. Je bent hier aan het juiste adres als je graag zelf de touwtjes in handen hebt, zoals met het ontwerpen van je droombank. Want dat kan heel gemakkelijk! Zoek de pootjes uit, het model en de stof en de makers van By Sidde zorgen ervoor dat jouw bank wordt geproduceerd. Dichtbij huis in hun eigen fabriek in Europa. Easy does it!

Liefde voor het vak

Nog een groot voordeel: By Sidde houdt niet van massaproductie en grote voorraden. Jouw unieke bank wordt gemaakt door mensen met liefde voor hun vak. Geen goedkope grondstoffen die na een paar jaar verteerd zijn of stuk gaan, maar duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. By Sidde beloofd je droombank binnen 7 werkdagen bij je thuis te brengen, rechtstreeks vanaf de fabriek. Zonder dikke lagen plastic en karton, maar in een functionele stoffen hoes die ze kunnen hergebruiken. Good to know, op alle banken krijg je 5 jaar garantie op het binnenwerk en als bonus punt nog eens 5 jaar op vlekkengarantie. Goed bezig, By Sidde!

Hebben! Waar?

Nu ben je net als ik vast reuze benieuwd waar je deze nieuwe collectie kan bewonderen? Het kan HIER op de site van By Sidde, welke sinds vandaag officieel live is! En je kunt de banken vanaf morgen ook bestellen via vtwonen, tof he? Ben jij al fan?

Ik schreef deze blogpost in samenwerking met By Sidde, het betreft een gesponsorde post. Note: ik schrijf alleen voor merken of winkels waar ik een klik mee heb. Zoals bij dit merk!


Reacties

Greet 5 years ago

Hé Vicky, prachtig hé? Ik ben ook helemaal weg van deze mooie banken.

Vicky - Stijl Habitat 5 years ago

Een lichtgrijze bank staat eigenlijk nog op mijn lijstje… ik ga eens een kijkje nemen en wegdromen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *