Naar bed met Beddinghouse

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen hebben we 's nachts vaak last van koude voeten. Brrrrrrrrr. Niet zo gek ook met zo'n oud huis uit 1930! Ik besloot op internet te kijken naar warme, winterse dekbedovertrekken voor de koude winternachten. Een eis, de kleuren moesten matchen bij onze muurtint. En ik vond een hele mooie, lees je mee?

Voordat ik iets bestel op internet, kijk ik altijd of het product voldoet aan mijn eisen. In dit geval wilde ik dat het dekbedovertrek hip was, warm en dat het goed zou matchen bij onze muurtint in de slaapkamer. Veeleisend he? Tijdens mijn zoektocht viel mijn oog op het mooie merk Beddinghouse. Ik kende het merk wel van naam en had het een paar keer op Instagram voorbij zien komen. Dus ik besloot een kijkje op de website te gaan nemen.
Een hip en eigentijds merk met Scandinavische invloeden, leuk! Daar wordt een interieur-junkie warm van.

Op de website vond ik de volgende informatie:

Dekbedovertrek Wigmore is geïnspireerd op een stapel truien. In deze stapel zijn verschillende breisels, kwaliteiten en kleurtonen met elkaar gecombineerd. Door deze breiselstructuur krijgt dit overtrek een warme winterse uitstraling. Dekbedovertrek Wigmore is gemaakt van een zeer zachte flanel, 100% katoen. Flanel voelt van nature heerlijk warm aan, maar ademt ook. Bijzonder geschikt voor koude nachten. De breistructuren zijn opgebouwd uit de kleuren antraciet, grijsmelange, blauwgrijs, lichtblauw en lichtgrijs. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen.

Ik koos uiteindelijk voor het dekbedovertrek 'Wigmore Blue Grey' in grijs/blauwe tinten. Ik bestelde de maat Lits Jumeaux omdat ons bed ook 180 breed is. Het pakket van Beddinghouse werd binnen een paar dagen al thuis bezorgd. Afgelopen weekend heb ik het dekbed voor het eerst kunnen uit 'testen' en de grijs/blauwe kleuren passen perfect bij de Early Dew tint op de muur! Het meest fijne vind ik het zachte materiaal, het voelt heel comfortabel en warm aan. Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn oma altijd dekbedovertrekken had van Flanel en die vond ik altijd zo heerlijk warm. En ze zijn terug van weg geweest, je ziet het materiaal tegenwoordig weer in beddengoed en bijvoorbeeld in badjassen voorbij komen. Het imago dat de stof Flanel saai overkomt is met dit dekbedovertrek uit den boze!

Wij hebben weer warme voetjes en een elektrische deken is overbodig. Wat vinden jullie van het merk Beddinghouse en de kleuren die ik heb gekozen? Ze hebben nog veel meer mooie printjes op de website. Mocht je iets willen bestellen van Beddinghouse, de websites Fonq en Wehkamp verkopen dit hippe merk. Ik zeg welterusten! ;-)

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Beddinghouse


Reacties

Maurice 7 years ago

Dat dekbed ligt echt super lekker!! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *