Najaarscollectie SØstrene Grene '18

Jullie weten inmiddels dat ik ieder half jaar de nieuwe collectie van Søstrene Grene trouw deel. Eén van mijn favoriete winkels in NL, lees je mee?

Zoals ik in al mijn andere blogs schrijf: ik ben fan van Søstrene Grene, heel erg fan. Ik vind de collecties ieder seizoen weer prachtig, en verrassend. Sommige items hebben wel wat weg van duurdere merken zoals HAY (let er maar eens op) maar dat mag de pret niet drukken vind ik. Juist is het combineren van design met budget tof en kan het je interieur een verrassende uitstraling geven. Het is nu natuurlijk nog zomer (gelukkig!) maar kijken naar de nieuwe najaarscollectie kan geen kwaad, toch?

Wat opvalt in de nieuwe collectie

We gaan dit najaar gelukkig weer veel warme tinten spotten. Vooral het gebruik van hout in combinatie met glas, zoals het tafellampje en de houten lambrisering valt op. De buitenlandse invloeden van bijvoorbeeld uit Marokko, lees: de rieten manden en de Kelim vloerkleedjes zien we ook veel terug. Søstrene Grene is niet langer alleen Scandinavisch en dat vind ik alleen maar leuk! Benieuwd naar mijn favorieten? Het Kelim vloerkleedje, het tafellampje en het kleurgebruik geven mij veel inspiratie.

Design meets budget

Het merk weet net een andere twist te geven aan een item, zonder dat deze teveel op bekende designermerken beginnen te lijken. Neem bijvoorbeeld het beddengoed welke lijkt op de confetti collectie van Ferm Living, maar net even een grotere stip en een felle kleur. Op welk item ben jij verliefd geworden? Vertel het hier onder in deze blogpost!

De nieuwe collectie ligt al vanaf donderdag 6 september aanstaande in de Søstrene Grene winkels. Kijk hier of er eentje bij jou in de buurt zit. En ga je ook over een paar weken naar de winkel om de nieuwe collectie te bewonderen?

Deze blogpost is informatief, de beelden heb ik opgestuurd gekregen door een persbureau. Voor meer informatie over de collectie van Søstrene Grene wil ik je doorverwijzen naar de website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *