Zo creëer je een naturel sfeer in de babykamer

Ik had weer eens last van veranderkriebels. Er ontbrak nog een behangetje in de babykamer en ik kocht naturel accessoires. Kijk je mee?

Ik ben zo'n fan van hoe Nore haar kamertje er nu uitziet! Wisselen doe ik graag, en nu kan ik af en toe de kleur van haar bedhemel veranderen. Dit geeft direct een hele andere sfeer aan de kamer. Ook bracht ik een behangetje aan bij de muur richting de buitendeur. Zó mooi! Ik laat je zien dat je met naturel kleuren ook een hele fijne sfeer kunt neerzetten in de babykamer.

Slaap lekker lief kleintje

Twee bedhemeltjes

Ik vind het leuk om af te wisselen in de babykamer. Met een bedhemeltje in een andere kleur creëer je gelijk een geheel nieuw kamertje. Of het zonde is? Nee hoor, deze twee hemeltjes houdt ik beide zodat (mocht het ons ooit weer gegeven zijn) ik deze naturel hemel in het andere kamertje kan hangen.

Rust en lichte kleuren

Nore slaapt nog niet altijd op haar kamertje, de laatste maand heeft ze bij ons geslapen toen het steeds zo warm was. Ze is ook nog maar klein, dus vind ik rust en lichte kleuren voor haar kamertje belangrijk. Zodra ze wat groter is mag ze van mij zelf de kleuren uitkiezen, tot die tijd maak ik haar kamertje mooi :-)

Kleurenpalet en mood

Om de naturel sfeer te creeren is het fijn om een kleurenpalet te kiezen of een moodboard te maken. Dit doe ik zelf altijd voordat ik aan de slag ga met een project. Ik koos voor het creme hemeltje met gouden stipjes voor deze make-over en zocht daar accessoires bij in dezelfde kleuren. Kidsdeco was zo lief mij daarbij te helpen en ik mocht geweldige items uit hun webshop kiezen.

Art deco behang

Het behang kwam ik een tijd geleden tegen toen ik zocht naar gouden wandhaken voor op de babykamer. Mijn oog viel op het artdeco behang van BN Walls. Prachtig! Een subtiel behang met een luxe uitstraling, het leek mij het perfecte tijdloze behang voor op de muur. Het behang is zo zacht en stevig! De onregelmatige muur valt niet eens meer op. De gouden haak maakt het muurtje helemaal af.

Als basis koos ik dus voor het behang van Christian Fischbacher en het naturel bedhemeltje en koos o.a. als aankleding voor gouden opbergkratjes (waar ik luiers in bewaar). Als toevoeging in het bedje kocht ik het laken van Mies en Co, een wollen dekentje en hing ik de bedomrander met sterretjes van Konges Slojd weer in het ledikant. De dromerige zwanen muziekmobiel is van CamCam Copenhagen, eveneens het aankleedkussen.

Knuffels kun je nooit genoeg hebben! Zo is het konijn al vanaf het begin favoriet. Nore knuffelt er graag mee en pakt hem helemaal vast zodra ik haar het konijn geef. Ik vind plushen beesten een mooie toevoeging voor het kamertje, eveneens de zebra dierenkop.

De basis van het kamertje is nog steeds hetzelfde gebleven, maar de accessoires zijn aangepast. Ik vind het heel erg mooi! Het behang is een goede toevoeging aan de kleine kamer.

Wat vinden jullie van het resultaat? Meer foto's en een kortingscode van Kidsdeco kun je vinden op mijn Instagram: @styleandsugar

Bedankt voor het lezen! Ik kreeg het behang opgestuurd door BN Walls en mocht in de webshop van Kidsdeco deze mooie spullen uitzoeken. Dit is een gesponsorde post.


Reacties

Manon 4 years ago

Heel erg mooi! Van welk merk is het vloerkleed? Ik ben voor onze babykamer naar zoiets op zoek. Alvast bedankt.

Joyce 4 years ago

Heel mooi! Vraag me af waar het hemeltje van is met de maan en sterren?

Yvonne v 4 years ago

Hartstikke leuk! Ik ben benieuwd: waar is de spiegel van?

Greet 4 years ago

Lees het nu pas, maar die is van de Xenos! De sterrenspiegel is van Camels&Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *