Happy New Year! & nieuws

Happy New Year! Een nieuw jaar vol mooie kansen. Tijd om mijn nieuws met jullie te delen, namelijk dat ik...

... ben begonnen met het geven van interieuradvies en dat ik, door alle fotografie opdrachten, meer tijd ga besteden aan mijn eigen bedrijf/blog. Daardoor ben ik afgelopen december parttime gaan werken en dat vind ik een heel fijn gevoel! Dacht jij dat ik zwanger was toen je de titel las? Grapje hihi! ;-)

Interieuradvies

Eindelijk mag ik het jullie vertellen. Een aantal weken geleden heb ik twee dagen interieuradvies mogen geven voor de Bijenkorf! Zo ontzettend gaaf en spannend om te doen. Wat een eer. De kennis die ik al eerder had opgedaan met mijn interieuropleiding heb ik weer opgefrist door de afgelopen jaren op Instagram en met mijn blog. Zo heb ik 8 mensen mogen adviseren en ik kreeg er heel veel energie van. Het thema was 'Nordic meets Asia'.

Een frisse start

Het voelt ook echt als een frisse start, deze keuze. Wat kunnen jullie verwachten? Ik probeer ongeveer één tot twee keer per week te bloggen, afhankelijk van mijn energie én to-do dingen. De onderwerpen kunnen varieren van persoonlijke verhalen, Instagram/blog tips en een nieuwe reeks Ontmoet de Blogger's. Ook blijf ik af en toe nieuwe reviews posten van bepaalde merken of items en deel ik de veranderingen in ons huis. Daarnaast ben ik in te huren als interieuradviseur bij jou thuis, omgeving Gelderland maar ook door de rest van het land. Lees hier meer informatie over het advies.

Speciaal voor de interieuradviezen liet ik deze mooie visitekaartjes drukken bij Fotofabriek.nl Via deze site gaat dat heel makkelijk. Je kunt zelf je kaartje ontwerpen. Ik ben er erg blij mee!

Parttime werken

En ik heb een nieuwe baan! Een bewuste keuze. Dicht bij huis, op vijf minuten fietsen bij een tof makelaarskantoor. Ik heb het er erg naar mijn zin. Door deze nieuwe uitdaging houdt ik veel meer tijd over voor mezelf over. Waar ik eerst ongeveer twee uur reistijd per dag had, heb ik er nu maar 10 minuten. Ik werk nu ook parttime in plaats van fulltime wat een beetje lucht schept.

Ode aan jullie

Dankzij jullie gaat het nu zo goed met mijn blog. Mijn blog bestaat nu ongeveer één jaar en ik mag trots vertellen dat deze bezoekersaantallen met de week flink groeien. Bedankt voor al jullie steun het afgelopen jaar en jullie lieve enthousiaste reacties. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe start en ik hoop dat jullie het tof vonden om dit nieuws te lezen én dat jullie mij blijven volgen. En misschien volgend jaar een zwangerschaps-aankondiging hihi! ;-) Happy New 2018 allemaal!

Liefs,
Greet


Reacties

Flor | Nordic Days 6 years ago

Ha Greet, wat leuk, ik lees dit nu pas! Ontzettend spannend en heel stoer van je! :)

Sandra Broekhuis 6 years ago

Wauw Greet, want ontzettend gaaf! Hoe fijn is het om je huidige baan te kunnen combineren met hetgeen waar je passie ligt! Heel veel succes & vooral heel veel plezier in alles wat op je pad gaat komen! Liefs, Sandra

Greet 6 years ago

Hi Pien! Ik heb mijn interieuropleiding gevolgd in Leeuwarden, het heette toen Interieur&Design. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de richting van Grafische Vormgeving :-)

Pien 6 years ago

Wat leuk! Heel veel succes! 🍀
Mag ik vragen waar je je interieur opleiding hebt gevolgd?

Greet 6 years ago

Dankjewel Steffie!

Greet 6 years ago

Haha lieve Gertrud, dankjewel! Dat nieuws zou ook welkom zijn! :-)

Gertrud Prins 6 years ago

Hartstikke leuk nieuws Greet! Enne, het klopt hoor, de gedachte schoot even door mijn hoofd ;-)

Steffie 6 years ago

Hihi ik dacht het wel toen ik het las! 🙈
Maar wat goed zeg! Super leuke uitdaging! Heel veel succes!

Ciska 6 years ago

Succes lieve Greet !

Mieke 6 years ago

Wauw! Wat een goed nieuws! Jij inspireert met je keuzes. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *