Nieuwbouwhuis update 2: badkamer uitzoeken

door | mei 28, 2020 | interieur | 0 Reacties

Nu ik dit blog schrijf doe ik van binnen weer een klein dansje, want vorige week hebben wij met eigen ogen kunnen zien dat de begane grond van ons huis staat. Yes! Zo leuk! Want nu hebben we er al een veel beter beeld bij en begint het steeds meer te kriebelen. Daarom in dit blog de keuzes voor onze badkamer. Geniet!

De keuken uitzoeken vonden wij iets meer een ‘dingetje’, maar de badkamer hadden Maurice en ik in twee uurtjes ontworpen en uitgekozen! Dat was fijn, want we waren het beide steeds eens. En ik kan je vertellen, dat is soms heerlijk als je vriend gewoon blij is met de keuzes die jij maakt. Net als met het uitzoeken van de keuken bracht ik eerst veel uurtjes op Pinterest door.

Ik heb een verborgen bord op Pinterest, bewust, want ik vind het leuk om nog niet alles te verklappen. Grotendeels blijft ons nieuwe huis van binnen nog een verrassing 🙂 maar voor de badkamer trokken de walnoot, smokey en zwart tinten mij heel erg. In combinatie met greige (een soort beige/grijs) denk ik dat dit een hele goede match zal zijn.

Dit gaat de indeling van onze badkamer worden. Achter de douchewand, bij het bad en het wastafel/toilet komen nog andere tegeltjes die we nog gaan uitzoeken. Op de vloer grote XXL beige tegels. We kozen voor een zwarte ronde spiegel bij het wasmeubel om de rechthoekige lijnen te breken en deze keer wilden we geen eiken meubel maar een donkere walnoten wastafel. Zo blij met deze keuze!

We krijgen een inloopdouche met een deur omdat dit iets comfortabeler zal zijn tijdens het douchen. Boven het bad, de douche en het meubel komen spotjes. Naast de spiegel misschien nog wandlampjes.

En aan de wand van het bad komt een rekje voor mooie potjes, wattenstaafjes en parfum. Op de rand van het bad wil ik rieten manden voor verzorgingsproducten, etc.

En dit is het moodboard voor onze badkamer. Zoveel zin in! En deze 3D tekeningen zijn natuurlijk een impressie, dus het lijkt wat kaal zonder enige accessoires maar ik ga er zo goed op! Ik vind de basis al heel mooi.

Lees ook: nieuwbouwhuis keuken uitzoeken

Wat vinden jullie van onze badkamerplannen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! De tegels komen later nog eens op het blog voorbij, want die moeten we nog definitief uitzoeken. Volgende keer zal ik vast en zeker weer wat bouwupdates met jullie delen! 🙂
Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allĂ©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEĂ‹N