Nieuwe collectie Zuiver en Dutchbone

Altijd al eens achter de schermen van een tof interieurmerk willen kijken? Ik mocht afgelopen woensdag bij Zuiver langs om de nieuwe collectie te bekijken! Lees snel mee!

Ik sprong een gat in de lucht toen ik een paar weken geleden een uitnodiging van Zuiver in mijn mailbox had. Wat een eer! Ik wilde altijd al binnenkijken bij het hoofdkantoor van mijn favoriete merk. De mensen die mij volgen weten dat ik veel spulletjes heb van Zuiver, o.a. een grote pulp klok, een OMG stoeltje in het groen, de Albert Kuip stoel, een bijzettafeltje, en een dressoir van Dutchbone welke jullie binnenkort te zien krijgen.

Daar gaan we!

Afgelopen woensdag was het zo ver! Compleet met camera, notitieboekje en telefoon ging ik op pad naar Westzaan, waar het hoofdkantoor van Zuiver is gevestigd. Natuurlijk was ik veel te vroeg, dus greep ik de kans ook gelijk om dit leuke dorpje te bekijken. Wat een sfeervolle huisjes daar zeg, alsof ik even terug in de tijd was. Het feit dat ze alleen een supermarkt hebben zegt al genoeg over het mini plaatsje haha. Eenmaal aangekomen bij het pand ontmoette ik medebloggers Baukje en Marielle die buiten op mij stonden te wachten.

Na het ontvangst met een hapje en een drankje kon de presentatie over VR technologie beginnen. Inspirerend om te zien wat de visie is achter zoveel grote merken en wat de toekomst ons gaat brengen op het gebied van technologie. Een beetje eng vind ik dat altijd, van mij mag de wereld het liefst blijven hoe deze nu is haha, die technische snufjes hoeven van mij nog niet zo. Maar als blogger moet je natuurlijk wel mee gaan met de tijd, dus wie weet!

Etnisch bij Dutchbone

Genoeg gekletst over ingewikkelde computer gerelateerde dingen, jij wil de nieuwe collectie zien! De showroom van Dutchbone was op de begane grond; een sfeervolle ruimte met een etnische sfeer. Donkere, warme kleuren en klaar voor het najaar. Opvallend te zien bij Dutchbone is het gebruik van Velvet stofjes (heel erg fan) en de kelim printjes op de vloerkleden en de kussens. Doordat de printjes en details zo op elkaar zijn afgestemd past het gek genoeg allemaal bij elkaar. Combineer eens een item uit de strakke collectie van Zuiver met de etnische producten van Dutchbone, dat geeft een verassend effect. Onze lampenkap boven onze ronde eettafel komt bijvoorbeeld ook van Dutchbone en zorgt in ons huis voor die luxe uitstraling. Dat straalt dit merk ook uit, luxury. Op mijn wishlist staat in ieder geval een beige/goud vloerkleed voor het najaar.

Dat bloemenbehang, hebben!

Collectie Zuiver

Vanaf de begane grond kom je via een onwijs gave trap bezaaid met cactussen, menig blogger heeft deze al gefotografeerd, in de showroom van Zuiver. Een andere sfeer, Scandinavisch, fris en strak ademt je tegemoet. Wat ik zo tof vind aan dit hoofdkantoor is dat de kantoren tussen de prachtige collectie gesitueerd zijn. De werkplekken stralen zo ook een andere sfeer uit, ik denk dat je hier constant geïnspireerd raakt tijdens het werken.

Zuiver fotografeert de collectie ook inbound wat ik tof vond om te zien. Kenmerkend voor de nieuwe collectie van Zuiver zijn de kleuren, veel warm roze/rood en groen zie je binnenkort terug op internet en in de winkels. Gelukkig de tinten die ik zo mooi vind, dus dat komt helemaal goed. Ik ben vooral heel erg fan van de stoeltjes die Zuiver heeft ontworpen voor de nieuwe collectie. Een vleugje retro, velvet en warme tinten zie je terug. De bekende OMG stoeltjes zijn straks ook te verkrijgen in meerdere kleurtjes, leuk!

De bloemen die we kregen na afloop staan inmiddels te pronken op tafel. Ik heb erg genoten van de inspirerende avond en ik hoop dat je ook geïnspireerd bent geraakt. De nieuwe collectie van Zuiver zal eind dit jaar, begin volgend jaar in de winkels en online te zien zijn. Ben jij al fan?

Deze blogpost is tot stand gekomen na het fotograferen van de showroom van Dutchbone en Zuiver.


Reacties

Sabine 6 years ago

Wow wat een leuke kans om daar eens een kijkje te mogen nemen! Prachtige foto’s! Ik ben ook dol op de producten van Zuiver dus het is leuk om zo wat nieuwe items te kunnen zien.

Verie 6 years ago

Wat super leuk, ik kende het niet, maar de beelden spreken voor zich. Vooral de wand met plantjes..echt heel leuk!

Lieve-groetjes,
Verie

Gwen 6 years ago

Prachtige foto’s en collectie, leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *