Nieuws: een nieuwbouwhuis gekocht!

door | feb 27, 2020 | interieur | 0 Reacties

Zo spannend jongens, dit moment! Een heel bijzonder moment voor mij. Wij gaan verhuizen! De droom om weer wat dichter bij mijn ouders en vrienden in Friesland te wonen komt eindelijk uit. Ik neem jullie even mee naar afgelopen voorjaar, toen we zijn begonnen met deze plannen.

> And suddenly you know, it is time to start something new

Wie mij al langer kent weet dat mijn familie en vrienden allemaal in Friesland wonen, lees ook deze blog, en ik al tijden lang struggle om weer dichterbij te kunnen wonen. Zeker nu Nore er is, is dit gevoel veel sterker geworden. Dus besloot ik begin dit jaar bij Maurice te polsen of hij het zag zitten in de toekomst toch te verhuizen. We hadden het over de toekomst, als in 1 á 2 jaar en besloten op Funda te kijken naar plaatsen waar we eventueel wilden wonen. Lelystad, Almere, Harderwijk en Zwolle kwamen voorbij. We zijn zelfs al eens bij een nieuwbouwplan in Almere geweest, maar dit werd ‘t niet. Zwolle had voor mij een lichte voorkeur vanwege dat we daar al familie hebben wonen en ik de stad ken van vroeger.

We besloten een zoekopdracht te plaatsen in Zwolle en het gewoon af te wachten. Maar de huizen die er te koop kwamen, waren óf kleiner dan dat we nu wonen, of peperduur, als in bijna 2 ton duurder dan dat we nu wonen. Maurice had al ervaring met nieuwbouw en stelde voor om eens in gesprek te gaan met een partij die woningen bouwt. We kwamen met blosjes op onze wangen terug in Tiel, wauw wat een geweldig plan!

Dagen gingen voorbij en Maurice was sinds het gesprek al om, maar ik moest wel even wennen aan het idee. Het idee dat Nore naar een ander KDV moet, ik waarschijnlijk van baan moet wisselen en de veranderingen plus de bijbehorende stress die er weer bij komt kijken. Maar na een paar goede gesprekken met familie en vrienden wogen de nadelen niet op tegen alle voordelen, want wauw, we wonen straks bijna 1 uur en een kwartier dichterbij familie. Hoe FIJN is dat? Ook nog eens in een super gezellige stad waar de leukste woonwinkeltjes zitten.

De afgelopen tijd liet ik al wat stille hints vallen, zo bezochten Maurice en ik een badkamerzaak, tekenden we de akte en deden we een koffie bij café Milligers, waar we straks vlak bij wonen. Maar jullie hadden het nog niet allemaal door 🙂

Dus het hoge woord is er uit, we hebben dit prachtige half vrijstaande huis gekocht in Zwolle! Het moet nog gebouwd worden maar we hebben inmiddels de keuken- en de badkamer al uitgezocht. Die ga ik delen in mijn volgende blogs! De oplevering is naar schatting eind dit jaar of begin 2021. Het is een volledig energieneutrale woning, gasloos met zonnepanelen en vloerverwarming. Hoe het huis er van binnen uit ziet? Denk visgraatvloer, een donker keuken eiland en veel warme, neutrale kleuren. Zijn jullie net zo benieuwd naar het eindresultaat als dat ik dat ben? Natuurlijk moet ons eigen huis ook nog verkocht worden, dus spanning genoeg de komende tijd. Ik zal regelmatig updates plaatsen op mijn blog, dus keep you posted!

Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN