Nore's eerste verjaardag, hieperdepiep!

Oh, huilen geblazen hoor jongens, Nore is 1 jaar geworden! Gisteren vierden we haar feestje, kijken jullie mee naar de taart en de prachtige versiering?

Knijp mij even, wil je? Nore is 1 jaar, EEN JAAR! Wat is het jaar voorbijgevlogen, echt alle cliches zijn waar. Dat heb ik zelf ook maar weer ondervonden. Vanaf het moment dat ik zwanger was, tot aan de bevalling en nu tot haar eerste verjaardag, de tijd gaat zo ontzettend snel. Dat maakt me emotioneler dan ik had verwacht. Ik zit hier deze blog met tranen in mijn ogen te typen, nog niet kunnen bevatten dat ze geen 'baby' meer is. Dat gevoel, dat je alleen nog maar terug kunt gaan naar dat moment, door naar foto's te kijken en herinneringen op te halen.

Zoals veel moeders zullen herkennen, blik je bij een verjaardag altijd weer even terug naar dat moment van de geboorte. Meer dan een jaar geleden waren Maurice en ik nog met zijn twee. Wát een bijzonder jaar! Een jaar met veel, veel slapeloze nachten, krampjes, huiluurtjes, onrustige dagen door tandjes en 10.000 luiers maar ook een jaar met al die geweldige mijlpalen, haar eerste lachje, de lieve knuffels, de eerste keer mama en papa zeggen, zichzelf optrekken aan de tafel, zitten, en haar eerste vakantie.

Hoe zwaar de nachten soms waren, niets maar dan ook niets is mooier dan je kindje zien lachen en genieten. Dan ben je alles weer vergeten, heus. Die 3 koffie per dag hebben mij er de afgelopen maanden doorheen gesleept als we weer eens slecht hadden geslapen.

Maar genoeg! Genoeg over haar eerste jaar, nu een blog vol foto's, verjaardagstaart, een blij gezichtje, kroontje, slingers, ballonnen en decoratie. Geniet van alle foto's!

Cadeautjes uitpakken met Pake

Fruithapje met Beppe

De prachtige verjaardagstaart liet ik maken door Fleur van Fleur's Passie uit Kerk-Avezaath. En wat ben ik blij met de taart, en hoe deze is geworden. Fleur luisterde ontzettend goed naar mijn wensen en bedacht de versiering zelf. De vulling mochten we zelf kiezen en dus kozen we voor chocola, vanille en room.

Alle prachtige decoratie kreeg ik opgestuurd door PartyDeco, en wat doet versiering veel voor een ruimte. Wauw! Het backdrop bloemenslingers kleed hangt echt geweldig naast de piano en op het tafeltje kon ik mooi de taart zetten, wat champagne glazen en de gebaksbordjes. Ik koos voor 2 grote gouden ballonnen, veel witte en besloot als accent nog wat kleine ballonnen op te hangen. Gevuld met helium bleven ze de hele dag zweven!

Samen opgedoft voor het raam

Nore kreeg dit pastelkleurige keukentje, zo mooi!

Eerste keer taart, ze vond het veel te zoet denk ik haha.

Met de code 'GREET10' krijgen jullie tot eind april 10% korting op het hele assortiment van PartyDeco en KidsDeco, shoppen maar!

Door het C virus was haar dag helaas compleet anders dan verwacht. Natuurlijk heb ik daar even om moeten huilen maar we hebben een hele fijne dag gehad en hopen haar 2e verjaardag volgend jaar GIGANTISCH groot te kunnen vieren. Veel liefs voor jullie!

Deze blog werd mogelijk gemaakt door de prachtige decoratie van PartyDeco en de taart van Fleur's Passie. De foto's zijn eigendom.


Reacties

esolutionCenter 3 years ago

Hello, we provide affordable and result-oriented SEO services, please give a chance to serve you at esolution.center.

Manouk 4 years ago

Wat een mooie versieringen en die taart ziet er heerlijk uit! 😍

Rianne 4 years ago

Wat mooi versierd voor haar verjaardag! Alles mooi op elkaar afgestemd qua kleur en passend in jullie interieur. Prachtige foto’s!

Het is een bizarre tijd zo, maar fijn dat jullie toch een leuke dag hebben gehad samen!

Ayla 4 years ago

Wauw wat een geweldige deco!! Heeeel tof zeg en gaat dubbel en dwars goed komen maar ik snap heeel goed dat je enorm baalt en traantje wegpinkt dat het niet door kon gaan. Het houd allemaal wat!

Prachtig hoe je het omschrijft en pfff ik leef mee idd Anna een halfjaar. Proberen bij elk momentje klein of groot zoveel stil te staan! En ook de emotie die je los maakt hoe je het neerzet voel erin mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *