Ode aan de liefde met Instagrammers #2

door | aug 3, 2018 | blogger | 0 Reacties

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier!

#### Theobert Pot van @theobert_pot
(link:https://www.instagram.com/theobert_pot/ text: Theobert:) “Ik ontmoette mijn grote liefde Jelle voor het eerst op de Kunstacademie. Daar zat hij, zenuwachtig aan een tafel te wachten op zijn toelating tot de academie. Ik vond hem meteen leuk dus wisselden we toen nog MSN uit. Ons eerste afspraakje volgde al snel en ik was degene die hem probeerde te versieren met een cadautje, een zakje Haagse hopjes. Jelle was om en kwam vanwege zijn studie al eerder in Den Haag wonen. De hele zomer hebben we van elkaar kunnen genieten en werd onze relatie in augustus ‘echt’. Komende augustus alweer 10 jaar en dat vieren we met een trip naar New York! Of Jelle wel eens gek wordt van mijn interieurverslaving? Haha, ja zeker weten. Jelle is interieurarchitect en heeft zijn eigen ontwerpstudio in Den Haag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik met name thuis aan de slag ga met stylen, verven en veranderen. Jelle zegt altijd: overdag ben ik al zoveel bezig met interieur om dat ook nog in de avond te gaan doen… dus dat laat hij aan mij over haha. Gelukkig maar!”

> Haagse hopjes hebben bij mij gewerkt!

Fotocredits: Elle

#### Marjolein Bouhuijzen @marjoleinbouhuijzen
Marjolein: “Onze eerste ontmoeting was in het vliegtuig op weg naar Cuba. Na een lange relatie van 12 jaar wilde ik op vakantie dus besloot ik een groepsreis te boeken, cocktails en salsa! Ik zag Marco voor het eerst dus in het vliegtuig maar ik dacht dat hij al bezet was. Na 2 avonden in dezelfde foute nachtclub kwamen we elkaar weer tegen en zoenden we voor het eerst. De rest van de reis hebben we samen doorgebracht. Eenmaal terug in Nederland zochten we elkaar gelijk weer op (ik woonde in Haarlem en hij in Heemskerk (kwartiertje van elkaar vandaan, bizar)! Na 6 maanden kochten we een huis in Haarlem Noord. Na 2 jaar werd onze dochter Nika geboren en hebben we onze reisorganisatie een geboortekaartje gestuurd 😉 Ik zou ooit nog terugwillen naar dezelfde plek en dit aan onze kinderen willen laten zien, en misschien trouwen (hint, als je dit leest Marco!)”

> Wij stuurden onze reisorganisatie een geboortekaartje

Fotocredits: Milou Soeters

#### Anique Welmerink van @liefsanique
Anique: “Ons verhaal is zo leuk. Ik zag Arthur lopen bij de Albert Heijn en hij reed daarna voor langere tijd achter me. Omdat we in de AH duidelijk oogcontact hadden dacht ik dat hij mij aan het volgen was. Helaas nam hij toch een andere afslag. Het idee liet mij niet los dus besloot ik diezelfde avond met een vriendin een briefje achter zijn ruitenwisser (een VW Golf, toch?) te plakken met mijn 06-nummer. De dagen daarop hoorde ik niets. Op zaterdag zag ik iets onder mijn ruitenwisser zitten, een bekeuring dacht ik. Maar nee, het was een briefje met daarop ‘’ Hé leukerd, bel me! 06….’’. Dat moest wel van hem zijn! De nieuwsgierigheid won en ik stuurde een berichtje of hij die leuke jongen van de AH was. Inderdaad, dat was ‘m. Na wat appen kwam ik er achter dat ik mijn nummer bij de verkeerde auto had achtergelaten haha, oeps. Gelukkig had Arthur precies hetzelfde idee gehad! Alhoewel ik eerst wat sceptisch was gezien ons leeftijdsverschil, ben ik echt dolgelukkig met Arthur. We hebben samen 2 zoontjes gekregen, zijn getrouwd en hebben een huis gekocht. En dát allemaal in 1 jaar!”

> Hé leukerd, bel me!

#### Ilse van Elleswijk van @interiortwin
Ilse: “Ik ontmoette mijn hubby (inmiddels man!) heel cliché tijdens een kerstborrel op het werk. Dat is alweer bijna 9 jaar geleden. Voor de kerstborrel was een grote zaal afgehuurd met veel muziek, gratis drank en slecht eten. Buiten lag een dik pak sneeuw en wegen waren onbegaanbaar, waardoor er al een heel bijzondere sfeer hing. Alle ingrediënten voor een foute avond: teveel drank met collega’s en het ontmoeten van mijn toekomstige man, waarvan ik mij de volgende ochtend niet veel meer kon herinneren. Dat we allebei gek zijn op reizen is duidelijk, we zijn getrouwd op Cyprus in het bijzijn van familie en vrienden, en dat was zo romantisch! Wat hij van mijn woonverslaving vind? Hij vind ons huis mooi maar wordt soms gek van dat geklus. Inmiddels kan ik mezelf goed redden en is hij er ook trots op dat ik mijn eigen bedrijf heb opgestart.”

> Een fout feestje en drank: onze ontmoeting

#### Manon Reijnen -Steeghs van @manon_steeghs
Manon: “Cliché misschien, maar Lexa werkt echt! Wij hebben elkaar daar gevonden, nu zo’n 5 jaar geleden. Toen hij mij voor het eerst ophaalde voor de date was ik zo zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Inmiddels zijn wij gelukkig getrouwd en hebben we samen een zoontje gekregen, Rev, die nu 3 maanden is. Het plannen en regelen van onze bruiloft vond ik één van de mooiste dingen die we samen konden meemaken. Dennis met zijn passie voor eten en ik met mijn passie voor interieur. Een droom bruiloft! En ik heb geluk met hem want hij vind het fijn dat ons huis er gezellig en strak uitziet. Als ik een leuk idee heb dan laat ik dit hem zien, en als het hem wat lijkt helpt hij mij bij het maken (of hij maakt het alleen). Ik ben trots op hem, op ons leven samen en op ons huis!”

> Lexa, moet je doen!

Zo dat waren ze, deze prachtige lovestories! Wat vonden jullie ervan? Binnenkort weer een nieuwe editie! Lekker zwijmelen met een cocktail hé? Mocht je nu ook willen meedoen, dat kan natuurlijk. Stuur mij gerust een berichtje! Of lees hier de vorige editie.

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ontmoet de Blogger | Danielle

Ontmoet de Blogger | Danielle

Danielle ken ik al wat langer, vorig jaar kwam zij een kijkje nemen in ons huis voor InteriorJunkie toen we er net woonden. Ik weet nog dat ze toen vertelde dat ze ook op zoek was naar een Jaren '30 woning. Inmiddels is ze, net als ik de gelukkige eigenaar van een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN