Ontmoet de Blogger | Anne

door | dec 10, 2017 | blogger | 0 Reacties

#### Hoi Anne, vertel eens wat meer over jezelf?
Hi! Mijn naam is Anne, 25 jaar en ik woon in het Brabantse Zevenbergen. Ik woon dus nog bij mijn ouders, al ben ik wel op zoek naar iets voor mezelf en Pien (mijn hangoor konijntje van 9 maanden). Dan kan ik namelijk al mijn verzamelde interieuraccessoires ein-de-lijk kwijt. De foto’s die ik nu op mijn blog plaats, worden allemaal gemaakt in mijn iniemini slaapkamer (lees 4m x 4m; als ik dat al haal). Zondag is mijn vaste stylingsdag. Dan gaat alles van zijn plek, wordt er gestoft en vervolgens alles weer op een vaak nieuw plekje weer weggezet.

#### Waar ben je geboren?
In het mooie Breda.

#### Waar staat jouw huis? Vertel eens iets over je woonplaats en wat de charmes zijn van deze plaats.
Zevenbergen, charmes? Lastig! Buiten dat het een dorp is waar ik nooit wil blijven wonen, heeft het een oud centrum. Er zijn plannen om de haven, van vroeger uit, weer terug te laten komen. Als dit gebeurd zal het centrum er een stuk aantrekkelijker uit gaan zien.

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
Naast bloggen studeer ik fulltime HBO Communicatie. Ik zit in mijn 4e jaar en volg momenteel de minor Brandmanagement/Branding. Superleuk! Daarnaast werk ik als student bij een Online Marketing-/communicatiebureau in Breda.


#### Waar herkennen mensen je kledingstijl aan?
Mijn stijl is Casual Chic.

#### En je interieurstijl? Wat kenmerkt je stijl?
Oef lastig! Ik denk toch wel Scandinavisch, maar met meer kleur. Onlangs gaf ik een wandje de nieuwe Flexa kleur van het jaar, wat een enorme kleurboost heeft gegeven.

#### Wat vind je lelijk in een interieur? Wat is volgens jou een absolute afknapper?
Grote pompeuse meubelstukken in een kleine ruimte. Geen eenheid in kleuren en materialen. Een bank zodat visite lekker kan zitten. Het is toch jouw huis? Kies een bank waar jij na een lange dag heerlijk in wil wegkruipen.

#### Vertel ons wat je grootste miskoop is van het afgelopen jaar
Grootste miskoop? Hmm lastig.. Ik denk dat toch een kandelaar bij Sostrene Grene. Niet omdat hij niet tof is, maar omdat ik geen enkele kaars er leuk in vind staan en geen idee heb waar ik hem leuk kan stylen.

#### En hoe lang ben je al actief als blogger?
Ik ben ongeveer 3/3,5 jaar geleden begonnen met mijn blog. Eerst onder een andere naam, sinds 2 jaar onder de naam Mevrouw Blond.

#### Wat wil je bereiken met je blog?
Het bieden van inspiratie is toch wel een van de doelen. Lekker standaard, maar goed. Eigenlijk ben ik het gaan doen omdat ik door mijn studie communicatie bang zou zijn dat ik alles op interieurgebied zou vergeten en niet meer zou weten welke trends er zijn. Door mijn blog blijf ik geprikkeld om met interieur bezig te zijn, hetgeen waar ook echt mijn passie ligt.

#### Heb jij een favoriet in bloggersland?
Favorieten zijn er natuurlijk genoeg! Maar ik moet eerlijk opbiechten dat sinds ik zelf drie jaar geleden begon met bloggen en instagrammen op interieurgebied dat Miss Jettle en &SUUS mijn eerste favorieten waren. Hen volg ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier.

#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes
Buiten de grote ketens zoals, Loods5 en IKEA ben ik fan van My Deer Artshop in Haarlem en KEET! In Rotterdam. Ik struin graag door grote steden en ontdek op het moment zelf de leukste winkeltjes. Hmm, misschien kan ik daar ook eens een keer over schrijven haha.

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Wees vooral jezelf! Ook al heerst er vaak een behaalde #eenheidsworst probeer er toch je eigen draai/touch aan te geven. Hoe lastig dit soms ook is. Zolang je dit doet vanuit je gevoel, weet je zeker dat er een eigen touch aan zit. Inspiratie op doen is oké, maar wees geen copycat!

#### Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt in je leven?
Het gekste? Dat ik 3 weken heb gedacht dat m’n hond overleden was, maar achteraf een fout gemaakt bleek te zijn in het hondenpension, waardoor hij toch niet overleden was! (inmiddels is hij sinds december vorig jaar écht overleden, een enorm gemis. Maar dat verhaal zal ik nooit meer vergeten, te bizar!)

#### Wat is je guilty pleasure?
Schoonmaken en opruimen? Jup eerlijk waar! Ik word enorm rustig van schoonmaken en opruimen. En dan bedoel ik met opruimen alles van z’n plek halen en vervolgens opnieuw stijlen. Mijn hoofd wordt er heerlijk leeg van.


#### Wie is je idool?
Oef, wat schreef ik vroeger ook alweer in mijn vriendenboekje? Volgens mij Chantal Janzen. Niet dat dat iets met interieur te maken heeft, maar ik vind haar leuk!

#### Wat is het ergste wat je hebt meegemaakt?
Ik denk dat iedereen zo zijn ups en downs heeft, zelf ook behoorlijk wat downs gekend. Maar zolang je zelf écht wil dat dingen beter worden, voor zo ver dat kan, dan ben je uiteindelijk zelf degene die er ook echt iets aan kan doen!

#### Wat weten wij nog niet over je?
Dat ik al sinds mijn 6e dans en dit elke week nog met veel plezier doe. Mijn dansschool is dan ook mijn tweede thuis, waar ik alles vergeet.

#### Mooiste moment in je leven?
Het behalen van mijn interieuradviseur diploma bijna 4 jaar geleden. In die 4 jaar daar leerde ik mijn hart te volgen en dat dingen doen zoveel leuker is als dit met passie kan.

Wat leuk dat je in Zevenbergen woont Anne, daar heb ik een tijdje gewerkt op het Gemeentehuis 😉 en ik vind je tips erg bruikbaar. Het is tegenwoordig lastig om onszelf te onderscheiden van de rest, maar als je dat kunt ben je een talentje! Kennen jullie Anne al?

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN