Ontmoet de blogger | Hedwig

door | jun 2, 2017 | blogger | 0 Reacties

Update! Blogger Hedwig is afgelopen dinsdag bevallen van een meisje, Kyra! Gefeliciteerd Hedwig en wat een prachtig lief meisje.

#### Hoi! Vertel, wie ben jij?
Ik ben Hedwig, 29 jaar en ik ben getrouwd met Roeland. Binnenkort verwachten we ons eerste kindje! Ik ben opgegroeid in Overijssel, Steenwijk.

#### Waar woon je? En wat is er zo charmant aan deze plaats?
Haarlem. Een hele gezellige en mooie stad. Het is eigenlijk een soort Amsterdam maar dan veel kleiner natuurlijk. Dat maakt het gemoedelijker maar het is gelukkig wel altijd levendig. Daarnaast wonen we wel lekker rustig, maar kan ik de drukte makkelijk opzoeken.

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
Naast het blogger zijn ben ik stylist en tekstschrijver. Wat ik zo leuk vind is dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en dat ik veel vrijheid heb wat ik een heerlijk gevoel vind! Wat ik ook heel tof vind, is dat ik mensen kan helpen en blij kan maken met wat ik doe.

#### Waar herkennen mensen je stijl aan? En je interieurstijl?
Mijn stijl is vooral heel licht. Ik hou van lichte ruimtes en lichte foto’s. Daarnaast niet teveel poespas. Het is een mix van verschillende stijlen maar deze wordt voornamelijk gekenmerkt door licht en een Scandinavische stijl. Daarnaast ben ik gek op planten en wordt de collectie dan ook steeds meer uitgebreid.


#### Wat vind je lelijk in een interieur? Wat is volgens jou een absolute afknapper?
Interieur is natuurlijk heel persoonlijk, dus wat ik lelijk vind of een afknapper kan iemand anders juist heel mooi vinden. Maar als ik dan toch iets moet noemen, dan vind ik het jammer als het niet als een mooi geheel voelt. Dat maakt het vaak rommelig en onrustig. Maar ja, uiteindelijk gaat het er om dat je je er zelf prettig in voelt.

#### Heb je wel eens een miskoop gekocht?
Oei, daar moet ik even over nadenken. Ik denk toch wel het kleed dat we hadden gekocht toen we net waren verhuisd. Na een paar weken was ik ‘m eigenlijk al zat en hebben we een nieuwe gekocht. Gelukkig kon ik het andere kleed aan iemand verkopen.

#### Je bent blogger, hoe lang al?
Ik schreef al wat langer blogs, maar actief bloggen op mijn website doe ik nu ongeveer een half jaar.

#### Wat wil je bereiken met je blog?
Dat ik met mijn verhalen en foto’s zoveel mogelijk mensen kan bereiken en inspireren. Het mooiste zou natuurlijk zijn als ik er van kan leven. Dus ik zou er heel graag meer mee gaan verdienen zodat ik er echt mijn werk van kan maken.

#### Voor welke blogger heb jij bewondering? En zou je wel eens een dag mee op stap willen?
Ik heb bewondering voor Mirjam Hart. Ik hou heel erg van haar stijl en ze schrijft mooie verhalen. Het leuke is dat ik inmiddels als een paar keer met haar heb afgesproken en dat we zelfs samen een item op onze blogs hebben: Mommy Mail. Ik heb haar via Instagram leren kennen en we hadden meteen een goede klik. Iets wat ik overigens ook ontzettend leuk vind aan het bloggers wereldje, je leert heel veel leuke mensen kennen.


De slaapkamer van blogger Mirjam

#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes
Haha heb je even? Er zijn zoveel leuke adresjes, waar moet ik beginnen? Omdat ik zoveel leuks tegenkwam via Instagram, heb ik een speciale rubriek op mijn blog in het leven geroepen, toffe webshops. Als je hier op klikt zie je meteen mijn favoriete adresjes!

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Niet teveel kijken naar hoe andere het doen. Dit maakt je vaak juist alleen maar onzeker. Gewoon bij jezelf blijven en je eigen stijl ontwikkelen waar jij je goed bij voelt.

#### Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt in je leven?
Het gekste, en dat klinkt een beetje raar, maar is toch wel mijn zwangerschap. In positieve zin uiteraard! Het is meer dat het allemaal zo onwerkelijk voelt dat er een compleet kindje in mij is gegroeid. Soms voelt het net alsof het allemaal een droom is. Maar we hebben straks toch echt een klein meisje en dan zijn we een gezin. Iets waar ik enorm naar uitkijk!


#### Wat is je guilty pleasure?
IJs, echt ik kan elke dag wel ijs eten!

#### Wie is je idool?
Mijn man haha. Echt ik heb zoveel bewondering voor hem, hij heeft ontzettend veel discipline en doorzettingsvermogen.

#### Ben je ergens bang voor? bepaalde angst)
Gelukkig ben ik voor weinig dingen bang, ik heb er vertrouwen in dat alles altijd wel goed komt. Maar als ik dan toch iets moet noemen, is dat vooral om een dierbare kwijt te raken. Daar denk ik dan ook maar niet teveel over na.

#### Wat weten wij nog niet over je?
Ik deel vrij veel waardoor ik denk dat mensen inmiddels aardig wat over mij weten. Wat mensen denk ik niet weten, is dat ik ooit logopedist ben geweest. In een ver verleden en ik was absoluut niet happy met wat ik deed. Na een jaar ben ik dan ook een totaal andere richting opgegaan. Ik heb aardig gejobhopt; gezocht naar wat ik nou echt wilde met mijn leven. Inmiddels heb ik eindelijk het gevoel dat ik weet wat ik wil en waar ik goed in ben. Hierdoor doe ik wat ik écht leuk vind en wat mij energie geeft.

#### Mooiste moment in je leven?
Een beetje cliche, maar onze bruiloft was wel een van de mooiste moment. En ik verwacht dat de geboorte van onze dochter dit nog gaat overtreffen!

Wat vind jij van Hedwig haar stijl?

Liefs,
Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN