Ontmoet de blogger | Marieke

door | jul 19, 2017 | blogger | 0 Reacties

#### Hoi! Wie ben jij?
Ik ben Marieke en 22 jaar. Mijn vriend en ik wonen al een tijdje samen maar sinds kort in ons eerste koophuis samen met onze huisvriendjes Jip en Otje en onze nieuwste aanwinst Moos.

#### Waar ben jij opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in een kleine dorpje Aalten dat in de Achterhoek ligt.

#### Waar staat jou huis? Vertel eens iets over je woonplaats en wat de charmes zijn van deze plaats.
Een echt dorpsmeisje uit de Achterhoek, want je vind ons namelijk in het kleine dorpje Aalten waar ik ook opgegroeid ben. Ik vind het heerlijk om naar de grote steden te gaan voor een aantal dagen maar de rust en gemoedelijkheid die hier heerst past toch beter bij mij. Je kent het wel die ons kent ons dorpjes, lekker knus!

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als Interieurstylist bij Mignon van de Bunt Interieurontwerp styling en realisatie. Dat ik een grote passie heb voor interieur is natuurlijk geen nieuws, hoe gaaf is het dat ik hiervan mijn werk mag maken! Je kunt mij ook vinden op Instagram onder de naam Inspo bij Marieke.

#### Waar herkennen mensen je stijl aan?
Fris, minimalistisch en groen van de kleur zelf tot planten, ik ben echt gek op die kleur!


#### En je interieurstijl? Wat kenmerkt je stijl?
Mijn stijl is een combinatie van Scandinavisch, minimalistisch en een toch ook wel stoer en soms industrieel. Vaak pas ik dat toe in een enkel meubel of andere accessoires. Dat geeft de luchtige basis soms net even iets meer pit, en daar hou ik wel van. Daarnaast vind ik het ook superleuk om oude items op te snorren bij de kringloop of bij mijn oma op zolder, wat een pareltjes kan je soms vinden.

#### Wat vind je lelijk in een interieur? Wat is volgens jou een absolute afknapper?
Ik vind het jammer als een interieur geen persoonlijkheid uitstraalt want dat zou betekenen dat eigenlijk iedereen daar kan wonen en het dus weinig uitstraling heeft.

#### Vertel ons wat je grootste miskoop is van het afgelopen jaar
Onze oude eetkamertafel, gevalletje we moesten een eetkamertafel kopen en wilden er niet te veel aan uitgeven omdat we eerst nog gehuurd zaten. Gelukkig hebben we een hele mooie nieuwe uitgezocht.


#### En hoe lang ben je al actief als blogger?
Mijn blog is er inmiddels al wel een jaartje alleen was ik niet altijd zo actief als ik wilde, gelukkig komt daar binnenkort verandering in dankzij ons nieuwe huis. Het ondergaat zelfs een flinke metamorfose as we speek, spannend!

#### Wat wil je bereiken met je blog?
Onze woonkamer is bijna af en ik word zo happy van, eindelijk echt ons eigen plekje. Ik hoop dat ik mensen net zo enthousiast kan maken met mijn passie voor interieur als dat ik er zelf van word.

#### Voor welke blogger heb jij bewondering? En zou je wel eens een dag mee op stap willen?
Ik lees graag de blogs van Enstijl en sinds kort volg ik op Instagram het_kerkhuisje zij wonen in een hele unieke woning erg leuk project om te volgen!

#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes
Een van mijn favoriete merken is House Doctor dus ik struin gergeld het web af op zoek naar leuke nieuwe items. Verder kom ik graag bij It’s Loft, Sissyboy en CILO voor mooi design.

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Ik denk dat het aller belangrijkste is dat je trouw blijft aan jezelf en gelooft in je doel.

#### Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt in je leven?
Mijn vriend en ik gingen op vakantie naar Turkije en hadden daar een Jeep gehuurd voor twee dagen want dat was super leuk werd ons verteld.. Wat een drama, midden voor het stoplicht met mega veel auto’s achter ons deed de auto het niet meer, op een soort van snelweg begon de hele auto te shaken en toen we dan eindelijk weer terug kwamen bij ons hotel bleek dat ze ons de sleutel van een andere jeep hadden gegeven?!


#### Wat is je guilty pleasure?
Chocolaaaa!

#### Waar ben je bang voor? (bepaalde angst)
Insecten, beestjes.. spinnen, ooh en vooral die nare mei kevers bah bah bah!

#### Wat weten wij nog niet over je?
Ik ben een mega controlfreak dus wanneer ik het overzicht even kwijt ben kan ik nog wel eens chagrijnig worden. Krijg je al een beeld voor je van onze verhuizing? Oops, hihi!

#### Mooiste moment in je leven?
Misschien cliché maar soms zijn het juist de kleinste dingen die zo mooi zijn. Na een niet zo leuke periode in een huurhuis hebben we nu onze eigen woning met een mega tuin daar kan ik dus echt intens blij van worden. Dat geeft mij zoveel rust een plek waar wij samen met onze vrienden en familie heerlijk kunnen genieten en mooie herinneringen maken.

Bedankt voor je leuke en originele antwoorden Marieke, en wat is Moos trouwens een schatje! Volg jij Marieke en haar prachtige huis al op Instagram?

Liefs,
Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN