Ontmoet de blogger | Muk

door | mei 12, 2017 | blogger | 0 Reacties

Wat leuk dat je een kijkje neemt in deze rubriek! Een ruimte waar je favoriete blogger zich zelf bloot geeft en meer over haar leven verteld. Deze keer vraag ik blogger Muk van blog By Muk het hemd van haar lijf.

#### Wie ben jij en waar woon je?
Hoi! Ik ben Muk. Ik ben opgegroeid in het stadje Purmerend bij mijn ouders.
Ons huidige huis staat in de Middenbeemster! Een dorpje tussen Purmerend en Hoorn. Het leuke is dat het dorp een werelderfgoed is en heeft daarom een beschermde status. Hierdoor is het echt nog pittoresk, met maar weinig winkeltjes maar wel van alle gemakken voorzien. In het begin moest ik wennen, van de stad naar het dorp vond ik een hele verandering. Maar inmiddels waardeer ik de tulpenvelden voor de deur of de lammetjes om de hoek!

Middenbeemster

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
Ik ben sinds kort werkzaam als fotograaf en content creator, dus het bloggen hoort een beetje bij mijn werk! Voorheen was ik projectmanager, een heftige job waarbij ik verlangde naar de creativiteit, daar kan ik nu gelukkig veel meer mee bezig zijn!

#### Waar herkennen mensen je stijl aan?
Licht en luchtig, met weinig poespas. Ik fotografeer nagenoeg altijd met natuurlijk licht, gewoon zoals ruimtes of mensen zijn, puur natuur! Ik ben gek op een witte basis met daarin een twist van design en boho. Ook kan ik niet zonder groen in huis.

#### Wat vind je lelijk in een interieur? Wat is volgens jou een absolute afknapper?
Eerlijk gezegd het feit dat het een nieuwbouwwoning is. Ik mis authenticiteit in ons huis. Dit gaan we zelf in de woonkamer toevoegen door er een haard met schouw te plaatsen, daardoor wordt het al veel minder een ‘box’.

#### Vertel ons wat je grootste miskoop is van het afgelopen jaar
Oef, dat is denk ik ons veeel te dure design vloerkleed geweest, heel mooi, maar hij ligt nu opgerold op zolder te wachten op een nieuwe eigenaar omdat ik een lichter exemplaar wilde.

#### En hoe lang ben je al actief als blogger?
Ik blog pas een maand, nog niet zo lang dus. Ik vind het leuk om anderen te inspireren door te schrijven over hoe ons huis tot stand is gekomen. En vooral entertainen door teksten te schrijven die fijn weglezen met leuke weetjes en hapklare informatie.

#### Voor welke Blogger heb jij bewondering? En zou je wel eens een dag mee op stap willen?
Ik vind de blogs van EnStijl en Seven Couches leuk om te lezen en kan genieten van een heel aantal Instagram accounts waar ik inspiratie uit haal.

Tuin van Blogger Seven Couches

#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes met ons, Muk!
Ons halve interieur komt van marktplaats of de kringloop, dus die raad ik zeker aan! Mooi design komt van HAY en MENU en een goede basis haal ik bij IKEA. Unieke items scoor ik in kleine woonwinkels in verschillende dorpjes, unieke adresjes die iedereen om de hoek heeft maar waar je niet gauw tegenaan loopt!

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl, volg die ook! Wees geïnspireerd maar kopieer elkaar niet. En wil je rust in huis? Werk dan met grote items in plaats van kleine rommeltjes.

#### Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt in je leven?
Lastig te zeggen, ik maak een hoop bijzondere dingen mee, zoals dat ik vaak tegen unieke vondsten aanloop die dan veel meer waard blijken te zijn. Of als ik iemand tegenkom die al eerder iemand heeft ontmoet die Muk heet, dat is mij nog nooit overkomen, dat zou ik wel heel gek vinden denk ik.

#### Wat is je guilty pleasure?
Mijn guilty pleasure is zeker weten Popcorn! Dat kan ik altijd en overal eten. Gelukkig een gezonde snack, Muk!

#### Waar ben je bang voor?
Oef, prikken en spinnen, beide kunnen beter ver weg blijven hihi!

#### Bijzondere ervaring?
Een bijzondere reis naar de Filippijnen samen met Nick, waar we op plekken zijn geweest waar nauwelijks een toerist voet aan land had gezet. 5 dagen in een bootje van eiland naar eiland, eten plukken uit de natuur, dolfijnen naast de boot, maar ook metershoge golven over de houten boeg en dan eindigen in een kristalheldere baai. Zo bijzonder.

Muk en haar vriend

#### Tot slot, wat weten wij nog niet over je?
Dat ik écht Muk heet, en daar inmiddels trots op ben! En dat ik een ontzettende drive heb meegekregen om iets van het leven te maken omdat ik een moeilijke jeugd heb gehad. Iets wat nog dagelijks terugkomt maar waar ik steeds meer kracht uit kan halen. Oh, en dat ik pas 22 ben en al 6,5 jaar samen met Nick, een hele leuke man!

Vragen voor Muk? Stel ze hieronder! Ben jij blogger of heb je een inspirerend interieuraccount, stuur mij dan een mailtje. Wie weet sta jij dan binnenkort ook hier te shinen.

Liefs,
Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN