Ontmoet de Blogger | Sanne

Een prachtige blog heeft deze dame, Sanne van Style by Sanne. Kennen jullie haar al? Lees gauw verder om meer over haar te weten te komen!

Hi Sanne, vertel eens! Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Sanne Valkenburg, geboren in Gouda. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Den Haag. De buurt waar wij wonen is heel kindvriendelijk en gezellig. Om de hoek heb ik een alle winkels die ik mij kan wensen maar mijn straat is verder rustig. In de wijk staan voornamelijk oude huizen waaronder ook ons huis. Gebouwd begin 1900 en dat is duidelijk te zien. Zo veel mooie oude elementen, daar zijn we op gevallen. Ensuite deuren, hoge plafonds met ornamenten en sierlijsten. Verder wonen we heel dichtbij het strand en dat is wel een mega pluspunt. Ik ben gek op het strand en kom er graag.

Werk je naast het bloggen?

Ik werk voor de overheid als beleidsmedewerker. Heel iets anders dan interieurstyling en bloggen maar voor nu de perfecte combi. Het werk is leuk en uitdagend en ik heb hele leuke collega’s. Wat ik in mijn werk mis is een creatieve uitlaatklep en dat wordt dan weer aangevuld met mijn blog en studie als interieurstylist.

Wat is je kledingstijl?

Makkelijk, klassiek, vrouwelijk en niet te veel poespas. Het liefst heb ik een jurkje aan met mooie laarsjes.

En hoe omschrijf je je interieur?

Ik vind dat altijd een lastige, je ziet meerdere stijlen terug. Landelijk, klassiek, scandinavisch. Uiteindelijk is het dus echt een mix van stijlen die bij elkaar komen. Wat onmisbaar is, is kleur. Op het moment zijn groen, blauw en oker favoriet!

Wat is bij jou een afknapper in een interieur?

Een gebrek aan persoonlijkheid in huis. Verder ben ik er geen fan van om naar een winkel te gaan en daar van dezelfde serie een salontafel, eettafel, buffetkast, dressoir te kopen.

Waar ik wel benieuwd naar ben, heb je wel eens een miskoop gedaan?

Poeehh lastig!! Ik kan niet echt iets bedenken, ik denk tegenwoordig wat langer over aankopen na in plaats van impuls aankopen.

Vertel eens, hoe lang blog je al? En wie is je favo blogger?

Ik ben nu 10 maanden actief als blogger. Nog niet zo lang dus! Meerdere, ik lees jouw blogs heel graag en verder die van ensuus, bintihome, enstijl en lisannevandeklift. Dit is wel mijn top 5 maar lang niet alle blogs die ik lees.

Deel je favorieten op woongebied

Keet, House of Oelie, Stijlbandiet, Loods5 en ik ben ook gek op handgemaakte en originele spulletjes zoals de wandhangers van Knotting on the Wall of de schetsen van Ingrid Kroon. Daar heb ik echt een zwak voor.

Geef een tip voor andere bloggers!

Schrijf over wat jij leuk vindt, dan ben je enthousiast en dat leest weer makkelijk weg.

Wat is je ultieme guilty pleasure?

Sushi, cola, citroentaart, rommelen in huis, een DIY project en cheesy Hallmarkfilms. Ik vind het allemaal heerlijk!

Wat is het ergste wat je hebt meegemaakt?

Dat is toch het verlies van dierbare en in het bijzonder mijn oma. Aan haar heb ik mijn creativiteit te danken en ze is te jong overleden.

Wat weten we nog niet over je?

Dat ik een creatieve duizendpoot ben, niet stil kan zitten, dat er 1001 ideeen in mijn hoofd zitten en ik het gelukkigst ben met mijn kleine man bij mij.

Tot slot, het mooiste moment in je leven?

Dat is een makkelijke, toch wel de geboorte van mijn zoon Beau.

Wow Sanne! Nog maar zo kort aan het bloggen en nu al zoveel mooie posts online. En je gaat goed zie ik! Super leuk om je te leren kennen. En veel succes met je blog! Liefs, Greet


Reacties

Verie 6 years ago

Wat een leuk blogbericht en prachtige sfeer in huis!

Lieve-Groetjes,
Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *