Ontmoet de Blogger | Seline

door | jan 4, 2018 | blogger | 0 Reacties

#### Hi Seline, wat leuk! Vertel eens wat over jezelf?
Ik ben Seline Steba, 32 jaar, getrouwd met Kevin en moeder van twee meiden: Yuna (8) en Iza (4). Ik woon in een rijtjeshuis in Lelystad, ik ben interieurblogger via Seline Steba en ik werk als freelance redacteur.

#### Waar ben je geboren?
In Lelystad.


#### Waar woon je? En wat vind je zo fijn aan deze woonplaats?
Mijn huis staat in Lelystad in een wijk die gebouwd werd in 1976. Lelystad zag er toen nog heel anders uit, veel kale vlaktes en zand. Mijn ouders zijn hier in de jaren ’80 komen wonen, ik ben hier geboren en heb me met mijn gezin ook weer hier gevestigd. Ons huis staat aan de rand van het bos, we hebben een grote tuin en veel ruimte achter en voor ons huis. We wonen in een soort hofje, dichtbij de school van de kinderen in een rustige straat.

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
Ik ben (tekst)redacteur voor de bladen, ik werk o.a. voor Libelle en vtwonen. Hiervoor neem ik interviews af, doe ik binnenkijkers en stel ik shoppingrubrieken samen. Verder presenteer ik zo nu en dan video’ s en verkoop ik mijn eigen kaarten en posters van zelf getekende dieren. Het leuke aan mijn werk is dat alles wat ik leuk vind om te doen samen komt en ik geen dag het gevoel heb dat ik moet werken. Ik heb echt van mijn hobby’s mijn werk kunnen maken.


#### Waar herkennen mensen je kledingstijl aan?
Stoer (liever mijn doc Martens dan een stel hakken) maar wel vrouwelijk en altijd met een twist.

#### En je interieurstijl? Wat kenmerkt je stijl?
Lichte kleuren, blond hout, lichtvoetig, verfijnd en met stoere details

#### Wat vind je minder mooi in een interieur en vind je een afknapper?
Allereerst vind ik dat iedereen lekker zelf moet weten wat ‘ie wel of niet mooi vindt, maar in mijn eigen huis pas ik voor een zwarte leren bank, gele muren en zo’n grove korrel op de wanden vind ik ook heel jammer. Gladde muren zijn zo fijn en als het kan: echt in investeren! Verder vind ik het een afknapper als een huis vies is en er overal troep ligt. Dan krijg ik jeukende handen en wil ik het liefst alles schoonmaken en opruimen.

#### Vertel ons wat je grootste miskoop is van het afgelopen jaar
Lastig… afgelopen jaar heb ik niet veel miskopen gehad. Wel was onze allereerste bank een flinke miskoop. Het was een dure bank die we samen hadden uitgezocht, we hadden al proef gezeten en waren erover uit: dit wordt ‘m! Toen hij werd geleverd zat ‘ie al hard, bovendien gleed ik er steeds vanaf, maar dat zou wel beter worden .. dacht ik. Na twee jaar kon ik er niet meer tegen, de bank moest eruit. Vond ik best lastig, omdat we hem samen met liefde hadden uitgezocht, maar lekker zitten is ook wat waard.


#### Je blog bestaat sinds?
Sinds februari 2014.

#### Wat wil je bereiken met je blog?
Ik ben het begonnen naast mijn voormalige baan als tekstredacteur bij het tijdschrift Ariadne at Home. Ik wilde graag wat met mijn liefde voor styling, beelden én tekst doen en bedacht dag een blog de ideale manier was om het te delen. Het is zo leuk dat ik een eigen archief heb opgebouwd, voelt als een dagboekje waar ik af en toe even lekker doorheen kan bladeren.

#### Heb jij een favoriet in bloggersland?
Ik vind April and May altijd heel inspirerend, volg Bintihome graag en vind de stijl van Elvera van Schaik (elv-s) geweldig. Het zijn ook écht hele leuke meiden, dus dat telt ook mee.


#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes
De kringloopwinkels in Lelystad, vooral klein Waterlooplein is een pareltje. Tjokvol, maar als je goed zoekt de mooiste vondsten! Verder kom ik veel bij Het Goed, zit ik graag bij restaurant Next in Bataviahaven, lunch ik bijna elke zaterdag bij de Eetalage in ons Stadshart (heeeerlijk taartjes en een hele goede Haloumi salade). Dronten is ook leuk en dan vooral Thuis eten & wonen (zoals de naam al zegt lekker lunchen en interieur shoppen). Verder kom ik graag in Harderwijk en is Zwolle een heerlijke winkelstad!

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Schrijf je in bij Bloglovin’, probeer een vaste dag aan te houden op iets te plaatsen, maak terugkerende thema’s/onderwerpen, combineer het met instagram en volg vooral je eigen gevoel. Trek je niets aan van kwantiteit, liever één keer per week een goede inhoudelijke blog, dan elke dag even snel wat online gooien.

#### Wat is je guilty pleasure?
Van die winegummetjes met drop en dan de zure variant, kan ik zo een hele zak van leegeten. Owja én krokant gebakken uitjes, van die dinge die je bij saté of een Oosters gerecht eet… daar blijf ik van snoepen 🙂

#### Wie is je idool?
Dat was vroeger al Michael Jackson en dat is ‘ie nog steeds! Wat heeft die man veel betekent voor de muziek en wat vind ik het nog steeds intens jammer dat hij er niet meer is. Mijn kinderen groeien ook op met zijn liedjes, we draaien het veel en ze weten beiden wie het is.

#### Wat is het ergste wat je hebt meegemaakt?
Mensen die wegvallen: de dood van mijn opa’s, mijn nichtje, het nichtje van mijn man .. dat soort dingen hakken er wel in.


#### Wat weten wij nog niet over je?
Genoeg, haha. Ik heb veel tattoo’s, deed vroeger fanatiek aan ballet … Ik deel veel, ook persoonlijke dingen en gebeurtenissen die niet zo leuk zijn. Ik vind dat ook belangrijk, want het leven is niet altijd rozengeur en manenschijn en dat mag ook wel eens gezegd worden.

#### Mooiste moment in je leven?
Heel cliché: de geboortes van onze twee kinderen.

Bedankt voor je ontzettend toffe antwoorden lieve Seline! Ik volg je graag en ik ben fan van je serene, rustige maar eigen stijl. Je bent een inspirerend mens. Veel succes voor dit jaar!

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN